reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

słodkie te Wasze kruszynki:tak:
tak na marginesie, ostatnio mojej teściowej włączył się syndrom "chcę zostać babcią":baffled:
i przez całe święta truła nam tyłek tekstami w stylu "a kiedy u nas będzie takie maleństwooo?":eek:

reklama
Atanku to moja bratanica i prawdopodobnie przyszła chrześnica :-)
A Ty szybko pokazuj foteczki!!!

Mi to trzeba było jej powiedzieć, że wszystko w swoim czasie ;-)

Zobacz załącznik 420279oto Amelka ;-) lezy główka w doł a z mojej prawej strony ma dupke juz wiem czym sie wypinala wczoraj do tatusia ;-)
wazy okolo 1702g +/-182g tak pisze ;-)
pOŁÓŻENIE GŁÓWKOWE ŁOŻYSKO NA SCIANIE TYLNEJ II STOPIEŃ
jakies oznaczenia nie szukalam co znacza przepisze:
BPD 32+5TC
HC 33+1 TC
AC 30+5TC
FL 30+3TC
AFI 13,7CM

PRZEPŁYWY DOPLEROWSKIE
MCV 2,73
UA 0,86
UV NORMA
RUTA 0,71
LUTA 0,68

A OTO FLUIDKI OD AMELKI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

właśnie doznałam ciężkiego szoku, mamy w zg dobrego gin i wiedziałam, że ma dużo pacjentek ale jak usłyszałam, że prywatnie muszę się rejestrować miesiąc wcześniej to mi szczeka opadła:szok: cena 100-150 zł w tym usg i cytologia, ten lekarz ma najlepszy sprzęt w naszej okolicy, znany m in z leczenia bezpłodności

Atanku nie chce ta Wasza córeczka żebyście ją oglądali :-p ale i tak piękna fotka :-)

Miq jak siedziałam w rejestracji wczoraj u mojego gina i dzwoniła jakaś babka żeby się zarejestrować to jej powiedziała, że najbliższy termin na 18 stycznia! Też prywatnie

no ale to potwierdza, ze musi być dobry nie? a madziu super wózek też mi się taki marzy ale w kolorze grafitowym, nasz świadek powiedział, że nam sfinansuje póki dobrze zarabia tylko mamy się lepiej starać

reklama
Ma_gdalena- szczerze mówiąc to również mam nadzieję, że Twoja wersja się sprawdzi :-) łłłłłłooojeja ale ta zawieszka do smoczka świetna! :-D A Twoja Bratanica- cudowna :-)
Fifka & Ma_gdalena- super te Wasze brzuszki, piękne :-D :-)
Ewika- piękna ta Twoja Księżniczka :-) i jaki piękny czas na chrzest :-)
Atan- dziękuję i częściej fluidki proszę :-*** :-D Twoja Królewna też cudowna :-)
Jeja ile tu małych kobitek ;-)
Fasolka- cieszę się, że u Ciebie z dzidzią wszystko w porządku :-) podrzucaj Nam częściej fliudki ;-)
Miq- a gdzież Ty mieszkasz? :-)

Do góry