reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny! Poznajcie się! O to Dominisia Sil!!

Zobacz załącznik 419983
Ślicznotka kochana Sil gratulacje!!

Olciu bardzo mi przykro z powodu kotka, wiem jaki to ból. Tulę kochana :*

Dziewczyny moje ciężarówki. Szczerze powiedziawszy przez was ja chciałabym w drugą ciążę zajść i mieć drugie dziecko!! :szok:
Co?? o ja to narazie dziękuje.. Jedno mi na razie wystarczy :)
ma_gdalena brzuszek śliczny i jak już nisko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Piękne brzuszki, wdzianka dla maleństwa, kotek i wózek ;-) Nadrobiłam cały dzień mej nieobecności
<cmokwpępolka> dla brzuchalków :-)
Miałam USG u malutkiej wszystko ok. Mam dużo wód płodowych więc mogę za bardzo nie odczuwać maleństwa. W boku mnie boli bo macica jest tak ułożona, ze mnie coś tam na nerkę uciska, ale z nerką wszystko ok. Mocz i morfologia też dobrze. Kolejne badania 16 stycznia - połówkowe 3D :-)

fasolka: no iwidzisz wszystko dobrze, a najwazniejsze ze juz będziesz spokojniejsza

fifka: no masz juz brzuchal- sliczny ,rosnie i roścnie :-) a ilemasz teraz w brzuszku w cm?

magdalena:
no i tówj piękny i widać że sie obniżył i kształt zmienił ;-)
i u cibie jestem ciekawa ile w brzuzku masz w cm ?
no i fajowa ta zapinka do smoczka, ja tez musze dopisać do zamówienia

fifka: o to ja juz mam 100 cm :-D a gdzie jeszcze 17 tygodni to ja ze 150 cm będę miała o boże jaka ja armata będę :szok:

ewika: oczywiście pochwal sie jak najszybciej :tak:

Ewika jeszcze się głupio pytasz! JASNE! :-D

Lamiav no to ładnie... możesz się "zatrzymać" później. Bo u mnie to jest odwrotnie. Wcześniej ciąża urojona a teraz z tygodnia na tydzień widać różnice! :tak:

Fasolka no i widzisz głuptasku!!! To było więcej niż pewne, ze wszystko będzie OK :-)

Fifka no ja w sumie w 33 tyg też nie miałam wcale takiego ogromniastego a teraz to już przechodzi wszelkie granice :-p

Zaraz się zmierzę bo szczerze nigdy tego nie robiłam... nawet nie wiem ile miałam przed ciążą!

Ewika pokaż nam tą swoja gwiazdeczkę!!

reklama
fifka: obyś miała rację, bo naprawde będzie ze mną źle, a przeciez nie jam aż tak dużo - no może ostatnio troche przesadziłam :-)ale od nowego roku wrazam do normy :-)

Do góry