reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ewika nie chwaliłaś się chrzcinami :-p ale malutka jest śliczna! A ta opaska :-) cud, miód i orzeszki :-)

Lamia mi jeszcze tylko tydzień został więc się pocieszam, ze może już za wiele nie urosnę! Bo ja mam brzuch taki do przodu wysadzony, że jak się obrócę tyłem to nic po mnie nie widać, ze w ciąży jestem! Wszyscy się ze mnie śmieją, że wyglądam jakbym piłkę połknęła :-p i wydaję mi się, że nie jestem aż taaaka wielka ale mimo wszystko już mi cieżko! I w ogóle zmęczona cały czas jestem

Magdalena no to troszkę więcej niż ja :-D

Ewika
śliczna księżniczka!! ta opaseczka dodaje jej takiej "kobiecości" :tak: aaaa oszaleje... ja już chce Konrada na świecie!!!! :-D

A właśnie mi sie przypomniało... chce ktoś zobaczyć moją bratanicę??? bo była u moich rodziców w pierwszy dzień świąt i napstrykałam jej troszkę fotek...

Fifka "troszkę" to skromnie powiedziane :-p

reklama
boze ile tu sie dzialo tylko przeczytalam
brzuszki ladne widac ze rosna jak na drozdzach
wozek sliczny
zakupy sliczne a ta bluza w kwiatki ;-)ukradne ;-)
kot jak zwykle piekny a jakie lozeczko ;-)slicznie
ael no co ty juz chcesz 2 dziecko a mowilas ze chcesz jedno no no ;-) chyba jednak maly ci az tak w kosc nie daje ;-):*

a ja po wizycie zaraz dodam zdjecie 3d niestety nadal sie zakrywala raczka ;-)
ale nadal jest dziewczynka ;-) nic jej nie uroslo ;-)

truskawcia ~~~~~~~~~~~dawno cie nei widzialam
mili odpoczywaj jak musisz jakcos bede pisac :* ale jak co to pamietaj zawsze mozesz wrocic ;* sie wyzalic ;-) lub dzwon ;-)
mijenka no no kochana ~~~~~~~~~~~~~;-)
a reszte zapomnialam ;-)

a napewno slodkie te dzieciaczki wasze i siostrzenicy czy kogo bo zgubiłam sie ;-) to przez wrazenia z usg ogolknie padnieta jestem ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry