reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael no to na co jeszcze czekacie! :-D

Truskawciu ja teraz dopiero zaczynam nadrabiać :-) Aż za dobrze mi idzie :-p

Madziu tu jest zestawienie! Ekstra łańcuszek! Ja jeszcze nie zdążyłam kupić :tak:

Brzuszek999999.jpg

Strasznie małe więc wstawiam też oddzielnie!

P1060873.jpgP1060935.JPG
32 tydzień 34 tydzień

reklama
Fifka suuuperaśny brzuszek
Ael dawaj, jeszze nas dogonisz :)
Magdalena piękny kolor wózka i widać, że sterowny
Oooolcia ja mam duże (.)(.) mogę przytulć, bo mi tez strasznie szkod koteczka :-(

a ja właśnie zadzwoniłam do szpitala po wyniki posiewu moczu i niestety - pozytywne :no:, jutro idę po receptę na antybiotyk, a miałam nadzieję, że wszystkie infekcje mnie ominą :-(

Madziu wstaw też swój! Jestem bardzo ciekawa! :-D

No teraz bardzo brzuch mii wystrzela do przodu... Heh mały sie uwziął i w miejscu "wyłażenia" rozstępu mi jeszcze nóżką pcha... :wściekła/y: noż w tyłek dam jak się urodzi :sorry:

Doniu
współczuję.... ja 2 stycznia dowiem się czy nie mam nic w moczu...

Mineralna ja też myślę już o drugim, ale ostatnio coraz bardziej się waham bo jestem zmęczona już ciążą...

Fifcia łaaał ale różnica!! Rośnie Ci Twój synek że hej!

A co do ciąży to i tak muszę 2 lata po cc odczekać na następną ciążę i wtedy to ja na tym wątku już bym nie mogła pisać :/

reklama
Ael dwa lata? Ja słyszałam ze kilka miesięcy trzeba odczekać :szok: Moja szefowa po trzech miesiącah od CC znowu była w ciąży i problemów nie miała :-D

A no rosnę... i mój pierwszy rozstęp wyłazi... :zawstydzona/y:

Magdalena o rany!! To ja przy tobie mikrus jestem :szok: chociaż to 2 tygodnie różnicy, więc ciekawe czy nie dogonię cię :sorry2:

Do góry