reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No i jestem spowrotem :-) o dziwo mam już wózeczek w domku, kolor był na stanie więc wszystko mamy z głowy :-)
fotek Wam nie będę posyłać bo pościągaliśmy już spacerówkę i zamontowaliśmy gondolę! Więc, żeby znów zamontować spacerówkę to jest trochę roboty! :-p ale kupiliśmy dokładnie taki
Zobacz załącznik 420220
tylko bez fotelika bo fetlik zakupiłam już wcześniej z MAXI COSI, który też pasuje na stelaż naszego wózeczka :-)

reklama
Potrzebuję dużego cyca a najlepiej dwóch do przytulenia i wypłakania ;(
Wczoraj zdechł mi jeden kotek... Nie mamy pojęcia z jakiej przyczyny był zdrowy, normalnie jadł, bawił się z drugim kociakiem... :/ Wczoraj go znaleźliśmy sztywnego. a młody dawał nam znaki szalał jak głupi i dopiero po jakimś czasie jak za długo johnka nie było zorientowalismy sie ze coś jest nie tak ... :/

Zaraz jedziemy do weterynarza z młodym żeby sprawdzić czy jest zdrowy a nie tylko wygląda jak zdrowy... :(

Lamia no jestem wniebowzięta! :-p

Olcia ja nie mam co prawda jakiś mega dużych bo aktualnie tylko miseczka D ale z miłą chęcią Cię przytulę!! a może czymś się zatruł... coś zjadł czego nie powinien!

Truskawcia miło ze pytasz my podleczamy m witaminkami i staramy sie
dzis mam 21dc i jakies brudne plamienie oby mnie nie zalało przed czasem bo sylwester nie bedzie udany
dzis byłam na zakupkach:) ale tylko bielizne sobie kupiłam a m koszule sweterek i troche zapasy zrobilismy na sylwestra
n

Hej :) Tak tylko na chwilę weszłam was poczytać. Iwasku masz przezajebiaszczego kotka !! zakochałam się w nim :-)

Kurczę jak mi dzisiaj źle....chcę już do domu

ma_gdalena no właśnie wątpie ! jeśli to by się zdarzyło temu drugiemu kotkowi to bym się nie zdziwiła bo wszystko musimy chować przed nim.. a johnek? jadł tylko suchą karmę , czasem połasił się na mokre nie wspominając o jakiś przysmakach ....
eh.... to był nasz pierwszy wspólny zwierzaczek :( Widocznie tak musiało być ale ciężko mi się z tym pogodzić...
jedyne co mi przychodzi na myśl to że mógł mieć jakieś wady genetyczne, bo jest duże prawdopodobieństwo że był z ciąży kazirodczej ... to jest chyba jedyne wytłumaczenie...

Mijenka- noo i tak trzymać:-) będę trzymać &&&&&& :-)a ja też miałam do gina na wizytę iść w styczniu, ale się rozmyśliłam, daję sobie jeszcze miesiąc i idę w lutym:-) haaa ;-)

Ma_gdalena- wózeczek extra :-)ładnie się prezentuje:happy2: choć zawsze miałam obiekcje przed takimi płytkimi spacerówkami, ale może to tylko takie złudzenie :happy2:

Olcia- oojjeeejj przykro mi z powodu kociaczka:-( <tulę>

Kwiatuszku- no to trzymam &&& żeby wszystko poszło po Twojej myśli:happy2: ooo zakupki dobre ba wszystko :-)

Oooo właśnie dziewczynki, muszę Wam się przyznać, że…. Zaczęłam paść mojego chłopa kwasem foliowym:-) (podobno wspomaga):tak:

reklama
olcia:mi równiez przykro z powodu kotka, wiem ze starata zwierzaka jest bolesna, może cos zjadł trującego, tylko co ?? bo tak nagle mu sie to stało.

truskawcia: kwas nie zaszkodzi :-), mój jadł jeszcze wit.C i cynk, (to podobno pomaga na ruchliwość i żywotność plemników;-))

Do góry