reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleepy a o jaką listę Ci chodzi bo ja nie doczytałam chyba...

Karla ja się ogromnie cieszę ale jednocześnie naszło mnie tyle niepewności.. do tej pory myślałam tylko o tym, żeby mieć już małego przy sobie, żeby go kąpać, karmić, przewijać i nosić a teraz trochę się boje czy aby na pewno dam radę...

edit: już wiem o jaką listę Ci chodzi... niestety nie mam jej już na komputerze i szukałam w swoich postach bo kiedyś ją tutaj wstawiałam ale niestety nie znalazłam... :-( jutro najwyżej Ci napiszę bo mam taką ręcznie przepisaną,z której wykreślałam sobie rzeczy, które już mam... ale dziś już mi się nie chce!

Uciekam spać kobitki! Dobranoc :*:*

Ostatnia edycja:
reklama
ma_gdalena napewno dasz sobie rade:) instynkt macierzynski ci pomoze...poprostu bedziesz to robic bedziesz karmic go i przewijac... bedziesz poportu wiedziec co i jak..na poczatku ci pomoga, powiedza co i jak:) a potem juz ani sie obejrzysz a bedziesz mama na medal 24h:) hehe

dziewczynki lece spac:* buziole i do juterka:*

Madziu wierz mi, że parę dni po wyjściu ze szpitala, w domu będziesz się stresować. Spróbuj mimo tego się rozluźnić by nie stracić pokarmu w cycach. Minę okres niepewności a Ty będziesz latać jak obyta przy dziecku jakbyś 10tkę już odchowała. Nie taki czort straszny jak go rysują. Cały czas się będziesz uczyć, ale będziesz się udoskonalać. To najważniejsze. Poza tym instynkt sam Ci podpowie co jest najlepsze dla maleństwa :-)

Dobranoc kochane ;*
jutro niewiem czy wejde przed szkola rodzenia wiec jak co o 12 szkola a o 16 ginek wiec jak wroce od ginka to bede odrazu u was ;-) buziaczki;*

Fasolka trzymam!!!!! Za Atanka też bo ma dzisiaj wizytę!

Magdalena, a ja jakoś zupełnie się nie boję :no: Ani porodu, ani przyszłej opieki... Nie wiem czy po prostu nie bardzo to do mnie dociera, czy po prostu mam tyle determinacji. :sorry2: Czasem ludzie pytają czy się nie boję, albo mówią ze teściową mam pod bokiem która zawsze pomoże, ale to wywołuję u mnie tylko złość i takie zacięcie, że dam radę sama ... no ale zobaczymy po porodzie :-D

Ja zaraz śmigam na badania do laboratorium, zobaczymy co w tym moim organizmie słychać. :tak: Mam sporo badań diagnostycznych na ten nasz konflikt serologiczny bo gin podejrzewa ze to jest przyczyną tej niewydolności szyjki. No ale zobaczymy,

cześć

Ael: zaczyhnam od ciebie bo twój maluszek zdominował wszystko :-)
no jest taki słodki ze szok, i widać jakie zainteresowanie w około wzbudził, mały książę ;-). A rośnie jak szalony

Fifka:, magdalena: kobiety trzymajcie ciasno nogi żeby wasze maleństwa w nowy rok były jeszcze w brzuszkach a po tem to juz możecie rodzić :-). Oby nie przestraszył was wystrzał szampana o północy bo chyba cięzko dojechać w taki wieczór na porodówke :tak:

Co to ja miał mjeszcze pisać , hummmm?!?!?!
Zapomniałam

fasolka: jak tam boli ci dzisiaj cos jeszcze - no i powodzenia o 13stej

reklama
Do góry