reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek może boleć dokładnie w trakcie owulacji (kiedy pęcherzyk właśnie pękł) abo jakiś czas po owulacji (z powodu tego pękniętego pęcherzyka) mnie praktycznie co cykl jajnik tak bolał ze czasem aż ciężko było się ruszyc....

Ja chyba spadam spać... brzuch dalej mnie boli... Boże boli identycznie jak na @... jak głupia co chwile sprawdzam, czy leci ze mnie śluz czy krew :eek: głupie uczucie po tak długim czasie braku @...

reklama
Pyscek!:) witaj marnotrawne dziecię:) Mnie jajnik bolal w czasie owulacji. Przynajmniej tak mi się zawsze wydawało..;)

Czy któraś szanowna Pani może wstawić po raz setny listę z wyprawką i link do sprawdzonych sprzedawców na allegro??:sorry2:

A wiktorek to amant taki, że hej.. Piękny:-D

mnie jajniki bolą po @ potem się uspakajają i dają czadu przed owu tak przynajmniej wskazuje skok i testy, nie potwierdzone ciążowo - na razie;-)

reklama
To ja Ci powiem na pocieszenie, że w Boże Narodzenie miałam straszne skurcze żołądka, też chciało mi się "łączyć z Posejdonem za pomocą porcelanowe słuchawki". Myślałam, że zatrułam się uszkami... a dzisiaj II kreseczki i @ na horyzoncie nie widać :-D

też bym to podejrzewała ale dostałam @ leciało 2 dni, dzień przerwy i cd, dziwnie tak, a jak mąż zajadał kiełbaskę na śniadanko to ja szalałam:( zrobiłam test bo mieli wpaść znajomi na jakieś % i nie chciałam nikomu w razie czego zaszkodzić ale był a tylko 1 kreseczka:( to jeszcze nie mój czas. Czekam na wypłatkę i śmigam do gin bo 39 dniowe cykle to chyba nie jest normalne

Do góry