mary-beth
Fanka BB :)
Siemka!
Kacha - nie duże, blade, raczej brązowawe.
Dzięki, kochana! :*:* A z Ciebie mądrala - zaraz Ciebie trzeba tu będzie po pupci klepać. Ale szczerze Ci życzę, kochana, żebyś tylko 1 cykl musiała się starać!
To wcale nie musi być @. U mnie się to tak nie zaczyna. A tempkę mierzę regularnie dopiero w tym cyklu, więc ciężko coś powiedzieć. Co ma być to będzie, jakby nie było, będzie dobrze.
Miłego dnia wszystkim!
Mary, anuszka duze macie te plamienia?jakiej barwy?ja pewnie jutro do Was dolacze.
Kacha - nie duże, blade, raczej brązowawe.
Hej Kochane moje :-)
Nie nakręcajcie się też, że od razu Wam się "nie udało"... To też źle działa na psychikę... Najlepiej byłoby się czymś zająć, wyłączyć myślenie chociaż na te kilka godzin dziennie...
Taka "mądra" jestem, a pewnie za 2 tygodnie też będę ciągle tylko MYŚLEĆ...
Bardzo dziękuję za podpowiedzi co do śluzu - teraz już wszystko jasne Obserwuję, notuję, zapisuję, mierzę... Zobaczymy, co z tego "wyjdzie"
A u nas staranka już rozpoczęte :-) Trzymam kciuki za Was kobietki, za pozytywne teściorki i owocne staranka dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mary a dla Siostry to jeszcze "specjalne" przesyłam! Dziewczynkowo - Chłopcowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzięki, kochana! :*:* A z Ciebie mądrala - zaraz Ciebie trzeba tu będzie po pupci klepać. Ale szczerze Ci życzę, kochana, żebyś tylko 1 cykl musiała się starać!
mary kurcze....pewnie @, tylko mnie zastanawia ta twoja temp podwyższona,zawsze masz taką wysoką?
bo u mnie dzień przed spada do 36,6 i zawsze tak mam,tylko teraz w poprzednim cyklu jak zaczełam brać luteinę to miałam 37,00 i mnie zalało..:/ no ale to przez progesteron temp. była podniesiona.teraz już wiem,że pierniczę termometr,bo to bez sensu,przy braniu hormonów.
To wcale nie musi być @. U mnie się to tak nie zaczyna. A tempkę mierzę regularnie dopiero w tym cyklu, więc ciężko coś powiedzieć. Co ma być to będzie, jakby nie było, będzie dobrze.
Miłego dnia wszystkim!