reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fasolka: i do tej pory cie bolą piersi??? moje już od dawna nie bolą ale mam małe więc moze dlatego - a może to źle że nie bolą ??????????
A pytanie moje to coś takoego:
zauwazyłam ostatnio ze mam w/na sutkach nie wydzieline ale takie malutkie grudki i nie wiem co to jest - macie cos takioego lub miałyście ???? to jakby okruszki ciemnego cukru jak sie umyje to nie ma ale po całym dniu to znowu mam

reklama
Lamiav ja mam te grudki, czasem są takie białawe, lekarz powiedział, ze to normalne i nie ma co się tym martwić. (.)(.) czuje cały czas, tez nie mam jakiś kosmicznie wielkich, ale je czuje, moze nie tyle piersi, co same sutki, a sa takie dni, ze mnie nawalają na maksa całe, ale tez mi lekarz powiedział, ze niema się czym martwić

Kocham swojego faceta to pewnie, nie jestem z nim z przyzwyczajenia, poprostu dobiło mnie to,że musiał jechać na te świętak tak daleko,że wieczory same spędzałam, wczoraj go zapytałam,czy jest zadowolony ze świąt odpowiedział mi,że nie do końca, bo strasznie mu mnie brakowało, bo strasznie mnie kocha, wkurzyło mnie to,że nie posprzątał na święta..ale chyba podświadomie go też odrzucam z powodu mojego psa który wkroczył w okres dojrzewania i mi się anorektyzuje :-) i wprowadziłam mu dietę bananową.. podobno po 2 tygodniach widać różnicę.. głupie dziecko po M. to ma :-) chociaż M. nie musi mieć diety bananowej, on raczej suchy chleb i woda haha

Fasolka ja też piekłam ten pierniczek i naprawdę jest pyszny a jaki prosty! Wszystko na raz wrzucasz i mieszasz... rewelacja!

Lamia mnie też na początku bolały, potem przeszło i teraz znów bolą. Co do tego czegoś w sutkach to również coś takiego mam ;-)

Hej Kobitki :-) na począek to WIELKIE GRATULACJIE SIL!!! nie wiem jak kto, ale nie wiedzialam, że dziewuszkę będziesz mieć :-) oraz witaj i odrazu gratuluję nowej staraczce II :-)
U mnie pewnie jak u większości-święta,święta i po świętach :-) minęły mi w wybitnie rodzinnej i miłej atmosferze-potrzebowałam czegoś takiego :-D
Z mniej przyjemnych rzeczy to... Wczoraj straciłam ostatnią czansę w tym roku na II :-( szkoda, że w drugi dzień świąt... Szczerze mowiąc miałam ciutkę nadziei, że stanie się jakiś cudzik mały w te święta... Ale cóż, cuda moje życie omijają :-( szkoda...

magdalena, fasolka: no to sie ciesze ze toez to macie i ze to normalne, bo sie zastanaiwalm i czaiłam zeby zapytać :-)truskawcia: na cud nigdy nie jest za późni więc czekaj na niego napewno nadejdzie , musisz wierzyć i nie tracić nadziei a moze początek nowego roku przyniesie ci niespodziankę

Truskawcia nikt nie wiedział, że Sil bedzie miała córeczkę... - nawet ona. Nie chcieli razem z mężem do samego końca wiedzieć :-)

Co do kreseczki to w tym roku nie ma ale nowy rok = nowe nadzieje :-) trzymam mocno kciuki!! Wysyła fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam moje kochane obietki poswiatecznie

gratuluje nowej koleznce II kreseczek
ciekawe jaki u mnie bedzie cykl czy rormalny 27dniowy czy znow przed czasem @ przylezie sutki mnie bola ale to norma u mnie

witam się z rana:)

Wstałam dziś o 11 i to i tak z ogromnym bólem;P Ale spokojnie.. zrekompensowałam sobie rybką i ciastem:-D

A co do (.)(.).. Czy panie w podobnym tyg, też już od dłuższego czasu produkują mleko?:) Ja już nie mogę.. Kładę się spać i budzę się często z plamami na koszuli i prześcieradle;P Mleczarnia pełną parą;P

A no i.. GRATULUJE fasolki:) Pewnie ostatnia w tym roku? Ktoś jeszcze testuje, czy wierszyk czas skończyć?:)

reklama
Do góry