reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

MAGDA!!!! DZIĘKUJĘ CI KOCHANA!!!!! :* No nie spodziewałam się... :-D

Mineralna,
ja mam skierowanie na KTG raz w tygodniu z powodu zagrożenia wcześniejszym porodem. Muszą to kontrolować, bo skoro moja szyjka się już wygładziła to teraz jeśli pojawia sie nawet lekkie skurcze może zacząć się rozwierać...

reklama
madalina: ja byłam u gina w 5 tygodniu ciązy zeby potwierdzic, i widziałam malusia krpoeczkę :-)

fasolka:
Klara to było moje imię od początku ale mąż bardzo nie chciał więc odpuściłam, w końcu chce zeby to był nasz wspólny wybór .
Mama jeszcze czas do kwietnia

Zjadłam sobie sałatkę warzywną z chlebkiem i z karczkiem pieczonym i znowu sie objadłam

Heheh Lamiav ja też miałam problem z wymyśleniem imienia dla dziewczynki :tak: dla Chłopca to padło Konrad i już... a z dziewczynką zmieniałam zdanie 10 razy...

Wiesz jaki jest dobry sposób na wybór imienia? znajdź na necie spis damskich imion, weź swojego faceta za wsiarz i czytaj je po kolei. Jeśli będzie takie na które on się zgadza to je zapisuj. Później będziesz miała listę imion z pośród których ty wybierzesz imię. Ja tak robiłam i dzięki temu nie było problemów :tak:

reklama
fifka, to ja odwaliłam inny numer. ja powiedziałam tak:
- ja wybieram imię dla chłopca, a Ty dla dziewczynki ok?
- ok
- dla chłopca bedzie Konrad lub Kornel jeszcze nie wiem, a dla dziewczynki wybierz Ty masz opcje Matylda, Laura, Łucja, Antonina
- to jest wybór ??????
- no co? to chcesz zdecydować czy ja mam coś wybrać? i wybrałam Łucję hyhyhy

Do góry