reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: juz tak robilismy, ja wypisywałam swoej on swoje i te co sie pokrywały mieliśmy sie zastanowić, ale potem iona zaczą móci do brzucha Julka i koniec, zebym była zdecydowana na jedno imie to bym przy nim obstawała a tak sma nie wiem czego chce.
Cłopiec miał być Natniel i nie zmieniałmbym zdania- moze za 2gim razem bedzie jak sie zdecydujemy :-)
Bo ja bym chciał jakieś niewiadomi jakie imię ,ale zeby nie była znowu zbyt wymyslne :tak: i weź tu dogódź babie ;-)

fasolka: a no własnie jeszcze nazwisko musi pasoeać, zeby takch głupot nie było jak podajesz przykłady

Mojego jedzenia ciąg dalszy, jem sernik który piekłam i wyszedł pyszny - będę nie skromna, i jem pijaka, tez dobry ale nie jestem wielbicielką maku, ale co tam od nowego roku zaczynam jesc zdrowo wiec sie musze najesc :-)

Mój mąż jest instruktorem nauki jazdy. I czasem mi czyta imiona jakie maja kursanci, a zwłaszcza dziewczynki. Ma właśnie Dżesikę, Dżasminę - tak się pisze jak napisałam :-) Jamajkę i jest jeszcze jeden dziwoląg, ale nie mogę sobie przypomnieć.
O jest Żanetta

Ja odkąd przyszłam do pracy, to już nie mogę się doczekać powrotu do domu, kiedy to zrobię sobie zieloną herbatkę i do tego wpierniczę struclę makową i tartę z jabłkami, a wyszły mi w tym roku niebo w gębie. Piernik tez był pyszny, ale wigilii nie doczekał

reklama
Tak w biusciastym temacie to mnie strasznie piersi bolą nawet jak chodzę...

spoko przyzwyczaj się, bo to raczej nie przejdzie, a będą dni, ze będzie tylko gorzej :-) Ja mam czasem tak dzień, ze w pracy ide do toalety, zdejmuje bluzke i stanik i je chłodną woda przykładam bo nie mogę wytrzymać.

Do góry