reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a ja nie zrozumiałam, czy wizerunek Trzech Króli to kaska??? :eek:

Ja dostałam buciki Nike od mężusia, bo moje się rozpadły, później wstawię zdjęcia, a od mamusi torbę zakładną na ramię, żeby mi było wygodnie na spacerkach z Amelką i sweter.
A Amelcia dostała od rodziców torbę na wózek, a od babci piękne śpioszki, może później też wsatwię.

A ja od tej obrzydliwej wilgoci mam katara i kaszel i jeszcze zapalenia uszu mi brakuje. Nienawidzę blegijskiego klimatu, choć jest ciepło.
Zaraz lecimy do Bazyliki, a później wpada na obiad siostra męża z dziećmi (3 :szok:).

reklama
mineralnakocica tak własnie ostatnio o Tobie myslałam czy juz urodziłas czy malenstwo jeszcze sie nie spieszy:) ale widze ze nadal jestes z nami:)

Dziewczyny nie da sie was nadrobic, poprostu w ciagu dnia jest tyle do nadrobienia a nie bylo mnie pare dni wiec nie moge tego ogarnac:(

witajcie świątecznie i z wiellllllkim brzuszkiem, niby się nie objadałam a jednak :-D
My tez dostaliśmy obrus, komplet pościeli, kosmetyki i pieniążki ;-)
Juz jesteśmy po sniadaniu u moich rodzicówm i obiedzie u teściów, a teraz wkońcu w domu odpoczywamy, pozdrawiam

hejka dziewczyny!

Nie miałam okazji wcześniej, wiec dopiero dziś trochę spóźnione.. wszystkiego dobrego z okazji świąt dla was, waszych bliskich i pociech(czy to już porodzonych, czy w drodze czy w planach;) ). Nie jestem najlepsza w układaniu życzeń, więc musicie mi uwierzyć na słowo, że życzę wam szczerze i z całego serca wszystkiego co najpiękniejsze..

A co do świąt.. Wczoraj po wigilii myślałam, że dźwig będzie mnie musiał przenieść do sypialni tak się objadłam;P Aż wstyd normalnie;P A dostaliśmy z Michałem pościel 200x220 taką z wełny owczej cudowną :D Pasuje nam w końcu do pościeli którą dostaliśmy dwa lata temu na ślub;P
Od siostry męża dostaliśmy kubeczki do mieszkanka nowego, ja wisior taki ładny a michał skarpetki < sami zamawialiśmy;)>. I to tyle.. U nas mało rodziny, więc trochę skromniej..

A w piątek byliśmy jeszcze w tkmaxsie i kupiliśmy pierwszy zestawik dla Oliego:-D Taaaaki piękny.. Przy kasie okazało się, że kosztuje o połowę więcej niż było na opisie, ale trudno..;) Jak będziecie chciały, to pokażę to cudeńko:D

Trzymajcie się i postarajcie nie pęknąć przy stole;)

Witam się i ja światecznie:)
Widzę że humorki dopisują i mikołaj sie sprawdził:D
My tez spędziliśmy bardzo sympatycznie te dwa dni a jutro wizyta u siostry i jeszcze jeden miłokaj ma nas odwiedzić hihihi. Powiem Wam że nie miałam miejsca na obżarstwo ...hahaha Igorek dba o to by mama się nie przejadła:)
U teściowej tyyyyle jedzenia że na tydzień by wystarczyło:-)

Wkońcu ktos tu zajrzał:)
hhe
kochana pokazuj co kupiłas w tym tkmaxie:) ja z checia zobacze:)
my dzisiaj bylismy na sniadaniu u moich rodziców a potem na obiedzie i kolacji u tesciów:) jestem ciezsza o 100kg..:) haha ja pozniej napisze co dostalismy:)

ojoj witam wieczorowo ale widze ze dzis skoromnie ja myslala ze bedzie co czytac a tu prawie nic..

pokazuj co kupiłas w tym tkmaxie:-) chce zobaczyc ;-)

a dzis u rodzicow cala rodzinka brat z zona dojechal i dziecmi ;-) dostalam perfumik czekoladke i probke szamponu i cos na koncowki ;-)

a amelka dba bo zoladek maly bo amelka wysoko i co zjem to najedzona ;-) a jedzenia tyle by wojsko sie najadlo ;-)mezulek sie coraz lepiej czuje ;-)
zrobilismy se maraton filmowy gdy bat wyjechal ;-)

milej nocy kochane ;-)

reklama
Do góry