reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam kochane u mnie mikołaj przyniosł same kosmetyki ale za to cała gama od kredek do oczu po perfumy balsamy i kremy:) teraz siedzimy z rodzinka:) pozdrawiam kochane razem z mezusiem wzyszyscy zyczyli nam bobasia nawet moj m zeby szybko sie udalo i pogilal mnie po brzuszku :)

ja tez sie melduje, zapchana po sam nos zarciem...umieram po prostu..mielismy isc na pasterke, ale tak okropnie pada i jest zimno, ze jednak zrezygnowalismy... wiec teraz zrobilam sobie nasz swiateczny przysmak - grzanke z %...pychotka, chodzimy juz z moim M zakreceni:-):tak::-D
caluski dla was :*

witam to ja sie pochwale od rodzicow dostalam koc taki gruby jak chcialam ;-) i do zbierania moich monet 2 zl slodycze skarpetki, rudolfa z porcelany i dzwoneczek z porcelany ;-), od tesciow ksiazke co chcialam od meza torbe lecha co pasuje do wozka ;-) tak przyszlosciowo od siostry jajko niespodzianke i napis aMELKA ;-) od jej chlopaka podkladki na stol i kieliszki swiateczne od brata meza reczniczki do twazy i szklaneczki, A i amelka dostala prezent recznik z kapturkiem i podusie lecha ;-)chyba nic nie ominelam ;-)

a teraz zdycham z przejedzenia i mam zgage do kwadratu ;-) a amelka duzo kopala dzisiaj ;-) a moj mezuulek sie rozchorowal i lezy w innym pokoju bo ma goraczke i chyba grype jakas bo go stawy bola...dobranoc kochane ;-)

Witam!!

Mój Konrad też dostał swój pierwszy prezent! Babcia kupiła mu kocyk ze Snoopy'm :-D A ja dostałam szlafrok (prosiłam do szpitala) i kaciuszki! Kilka kosmetyków i słodycze! :tak: A no i wspólnie z moim M dostaliśmy obrus na stół :-) W tym roku skromnie u mnie na wigilii była tylko moja mama, babcia i brat... a u mojego M tylko jego rodzice (bo ny jeżdzimy troszke tu troszkę tu)

A zaraz jedziemy do mojej mamy na obiad. Nie wiem jak was, ale mnie święta cieszą :-D Niewazne jakie są! Lubie ten okres ;-);-)

Na usg wszystko ok duzo wód i generalnie nie widać by mała sie śpieszyła na świat ale to dobrze. Skosztowała wigilijnych potraf takich jak pierogi, barszcz z uszkami, karp, moczka, makówki i takie tam :) Ogólnie będzie malutka Jowitka bo waży 3100g no ale to tylko szacunkowo :)

Rodzice i babcia z dizadkiem dali nam do koperty bo wiadomo my sami będziemy wiedzieli co jest nam potrzebne. Prezenty dla Jowitki tez sa ale one czekaja aż mała sie urodzi :)

Szkoda tylko że teściowa się tak zachowała no ale cóz miała zaproszenie od moich rodziców i babci i dziadka nie chciała jej sprawa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry!!! I ja się melduję w ten świąteczny poranek :-) ja ledwo odpoczęłam po wczorajszym obżarstwie i znów jestem pełna!!!!! Jak się chwalimy prezentami to ja też się pochwale... my wszystkie prezenty dostaliśmy wspólne z K... komplet garnków, wagę kuchenną, tarkę z różnymi nakładkami do szatkowania, krojenia plasterków itd :-p Oliwierek dostał swój pierwszy album "MÓJ PIERWSZY ROK ŻYCIA" no i pieniążki na swój pojazd.... :-) jesteśmy bardzo zadowoleni!

Za niedługo też uciekamy do moich rodziców na obiadek :-) miłego dnia życzę :*:*:*

Do góry