reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochane,chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego.
Przede wszystkim zdrowia Wam,Waszym Dzieciaczkom oraz Waszym bliskim:) Świąt przepełnionych radością i miłością:)
Staraczkom spełnienia ich największego marzenia:)

Dbajcie o siebie i o swoje największe skarby,które nosicie pod sercem albo juz przy cycu:)

Wesołych Świąt!

reklama
kartka swiateczna.jpg

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najważniejszych życiowych decyzji życzy Magda z futrami :-))

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie
i radość będzie wszędzie!

Życzy Emilia z mężem i Konradkiem :*

choinka.jpg

Dziewczyny moje kochane, ja również życzę wam udanych w gronie rodzinnym, przy pełnym stole, w zdrowiu i z mnóstwem prezentów Świąt.
Abyście wypoczęły i wykorzystały ten czas na obcowanie z najbliższymi i oczywiście z waszymi dzieciaczkami tymi w brzuszku i tymi juz na świecie :-D
buziaczki

moje ciasteczka świąteczne z których robie takie małe paczuszki
Zobacz załącznik 419358

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane! Dziękuje wszystkim za życzenia i również po raz drugi życzę Wam wszystkim zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia! Przede wszystkim pełnych miłości i ciepła :*:*:*

Magd.a a gdzie Twój wybył? pisałaś, że rano go wyprawiłaś.
Magalena piękna choinka, zazdroszczę. Ja mam tylko stroiki świąteczne choinkowe :-(
A ja dziś ledwo żywa jestem, moja mama się narobiła (wszystkie potrawy w jeden dzień), a ja jestem zmęczona :-). A Amelcia to się chyba nie może doczekać jutrzejszego jedzonka.

Wam także wesołych, rodzinnych, wzruszających świąt Bożego Narodzenia!!!

Oj Doniu mam nadzieję, ze jednak nie będą zbyt wzruszające bo z moimi hormonami ostatnio to może być kiepsko :-p

A ja właśnie zabieram się za pieczenie pierniczka na maślance i sernika :-)
Miłego dnia kochane!!!!

a ja siedze chwilowo sama, mąż w pracy zbieram sie w żółwim tempie i czekam na tatę, mojego mężusia dopiero około 19stej zobaczę .
Ja juz wszystko upiekłam i zrobiłam wczoraj, nawet miałąm dom na błysk posprzątany a rano wsaje i syf jak nie wiem ale co tam, zaraz ogarne trochę.

A i pochwalę sie ze udały mi sie moje pierwsze swiateczne gołąbki :-D

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

____________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Kochane moje Wesołych Świąt :*:*:*:*:*

reklama
ale tu dzis cisza ;-) ja ubrana umalowana i czekamy za reszta rodzinki beda kolo18tej wiec przyszlanm do was ;-) a was niema.. wiec jeszcze raz wesołych świat ;-*

Do góry