reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a a gdzie Twój wybył? pisałaś, że rano go wyprawiłaś.
Magalena piękna choinka, zazdroszczę. Ja mam tylko stroiki świąteczne choinkowe :-(
A ja dziś ledwo żywa jestem, moja mama się narobiła (wszystkie potrawy w jeden dzień), a ja jestem zmęczona :-). A Amelcia to się chyba nie może doczekać jutrzejszego jedzonka.

Wam także wesołych, rodzinnych, wzruszających świąt Bożego Narodzenia!!!

reklama
3154.gif

A naszym Staraczką upragniona fasoleczke ~~~
A naszym cieżaróweczka spokojnej ciaży i łatwego porodu i by dzieciaczki zdrowe były ;-)
A naszym Mamusią spokojnych przespanych nocy i by dzieciaczki rosły zdrowo ;-)

jak by ktos chcial zobaczyc Amelkowe kopniaki
<font size="4"><span style="font-family: comic sans ms"><font color="#ff0000">[video=youtube;Z9osDCPdzAY]http://www.youtube.com/watch?v=Z9osDCPdzAY&amp;feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór kobitki :)
Ja zajrzałam na chwilę żeby złożyć Wam wszystkim życzenia :)
Zdrowych spokojnych świąt, żeby wszystkie :
staraczki w końcu doczekały się fasolek ,
ciężarówki donosiły zdrowe dzieciaczki ,
mamuśką żeby maleństwa dały trochę odpocząć :*
Dużo dużo prezentów , żeby mikołaj był bogaty, odrobiny śniegu , no i żeby całe jedzonko w cycki poszło :)
:*:*:*:*:*

edit łał , po tym co napisałam zobaczyłam post Atanka :D hahaha nie to żebyśmy część życzeń podobnych w głowie miały :D

Kochane Kobietki Moje :-* na te święta Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń tych szalonych i tych bardziej przyziemnych :-) Niech życie będzie dla Was pomyślne, byście codziennie miały powód do uśmiechu:-)

Tym z Was które mają już lub za chwilkę będą mieć Maleństwo życzę żeby się zdrowo chowały i były dla Was pociechą :happy2: a tym które wciąż czekają życzę cierpliwości i… doczekania się w końcu :-) WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!:-)

Ps. Wybaczcie mi moją nieobecność, mam dużo na głowie ostatnio….:zawstydzona/y:Mamuśka była w szpitalu, jest po operacji więc Panią Domu obecnie zostałam ja :-) i między domkiem a praca wciąż brakuje mi czasu ale myślę o Was często :-****

fot.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------
i dziękuję za życzonka od Was :-***

Załączniki

• zyczonka.jpg
    zyczonka.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Do góry