reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jak nie rękawiczki to może szalik jakiś się znajdzie w tych pieniążkach, wszystko zależy gdzie się szuka ;)

Ja zmykam poleżeć troszkę bo już mi plecki dokuczają.

reklama
swiateczn_rhepese.jpg

Dziewczyny moje kochane, życzę każdej z was z osobna by te święta były tak ciepłe jak wasze serduszka, by przyszłe mamusie w spokoju i zdrowiu doczekały końca ciąży a porody były szybkie i najmniej bolesne, by staraczkom naszym spełniło się to największe marzenie posiadania cudnego dzidziusia, by każde wątkowe dziecko było zdrowe, wesołe i mało kłopotliwe. Życzę też aby nadchodzący Nowy Rok był zdecydowanie lepszy od poprzedniego, byście miały mało trosk, cieszcie się rodzinami a szczęściem się dzielcie.
Każdą mamusię proszę o danie dużego buziaka od cioci Asi dla maleństw gdy zjawią się na świecie. Każdej staraczce przesyłam wielkiego soczystego fluidka ~ co by w końcu mogły pochwalić się tłuściutkimi kreseczkami na testach.

Kocham was dziewczyny i bardzo się cieszę, że trafiłam do was i dane było mi poznać każdą z was,
moje kochane Aniołki :*

WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ Wiktor, Asia i Paweł!

Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419154Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153

Mineralna nie dziwie sie Twojemu ze jak mowi o malej to ma łzy w oczach... Wam musza juz takie emocje towarzyszyc :) super :)
ja tez mialam problem z prezentami dla tatusiow zarowno mojemu jak i meza, ale wczoraj poszlam i kupilam im po sweterku jeszcze sie okazalo ze juz wyprz. wiec za 2 zaplacilam 109 zł w reserved.
Ja na Święta juz posprzatalam, ciasteczka upieczone, choinka stio i czeka na ubranie, cukierki na choinke zaopatrzone w nitki aby je powiesic teraz musze sie ruszyc do sklepu bo bede rybe po grecku robic a potem jesc jesc i jesc :)
Kochane milego popoludnia Wam zycze a Spokojnych Radosnych Rodzinnych Świąt dla Was i Waszych bliskich:*

ide do tego skelpu bo juz wychodze 2 godziny z domu :)

Aelku piękne życzenia :) a Wiktorek cudny mikołaj :-)

Ja dziś w nocy obudziłam się o 3 i nie mogłam spać, później dopadł mnie kaszel, taki jak przy zapaleniu krtani :-( i obudziła się moja mama i mąż, dostało mi się za wczorajsze bieganie po sklepach. Mężowi przyśniło się, że Amelka urodziła się na ulicy i kategorycznie zabronił mi maratonu sklepowego. Więc dziś tylko na bazarku z mamą byłam ale i tak chyba się przedzwigałam bo ciągnie mnie brzuch. Teraz leżę i nic nie robię, ale szkoda mi mojej mamy bo wszystkie potrawy musi przygotowywać sama :-(

a ja zjadla sniadanko mama wlasnie wrocila od fryzjera wiec zaczynamy gotowanie i piczenie ;-) narazie kochane ;-)

magdalenko to super ze kupilas bo frajda ze hej fajne sa ;-) twoj wzor co wybralas ladny ;-)

reklama
Dziękuje wszystkim za życzonka i również życzę wszystkim Naszym kochanym dziewczynkom zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Spełnienia nawet najskrytszych marzeń a przede wszystkim tyych dotyczących naszych obecnych na świecie, w naszych brzuszkach lub nadal oczekiwanych maluszków!!! :*:*:*:*:*:*

Ja już po fryzjerku, prezencik dla taty tez zdobyłam więc mogę spać spokojnie

Kurczaczku! ale tu pusto dziś... święta już pełną parą więc nikt nie ma czasu przesiadywać na forum poza mną... :-p bo ja się ochydnie nudzę :-p

Ostatnia edycja:
Do góry