reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No to uciekaj wypoczywać! Ja też się uwalę na chwilę przed tv! Miłego popołudnia :-)
Dziewczyny moje kochane, życzę każdej z was z osobna by te święta były tak ciepłe jak wasze serduszka, by przyszłe mamusie w spokoju i zdrowiu doczekały końca ciąży a porody były szybkie i najmniej bolesne, by staraczkom naszym spełniło się to największe marzenie posiadania cudnego dzidziusia, by każde wątkowe dziecko było zdrowe, wesołe i mało kłopotliwe. Życzę też aby nadchodzący Nowy Rok był zdecydowanie lepszy od poprzedniego, byście miały mało trosk, cieszcie się rodzinami a szczęściem się dzielcie.
Każdą mamusię proszę o danie dużego buziaka od cioci Asi dla maleństw gdy zjawią się na świecie. Każdej staraczce przesyłam wielkiego soczystego fluidka ~ co by w końcu mogły pochwalić się tłuściutkimi kreseczkami na testach.
Kocham was dziewczyny i bardzo się cieszę, że trafiłam do was i dane było mi poznać każdą z was, moje kochane Aniołki :*
WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ Wiktor, Asia i Paweł!
Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419154Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153Zobacz załącznik 419153
Mineralna nie dziwie sie Twojemu ze jak mowi o malej to ma łzy w oczach... Wam musza juz takie emocje towarzyszyc super
ja tez mialam problem z prezentami dla tatusiow zarowno mojemu jak i meza, ale wczoraj poszlam i kupilam im po sweterku jeszcze sie okazalo ze juz wyprz. wiec za 2 zaplacilam 109 zł w reserved.
Ja na Święta juz posprzatalam, ciasteczka upieczone, choinka stio i czeka na ubranie, cukierki na choinke zaopatrzone w nitki aby je powiesic teraz musze sie ruszyc do sklepu bo bede rybe po grecku robic a potem jesc jesc i jesc
Kochane milego popoludnia Wam zycze a Spokojnych Radosnych Rodzinnych Świąt dla Was i Waszych bliskich:*
ide do tego skelpu bo juz wychodze 2 godziny z domu
ja tez mialam problem z prezentami dla tatusiow zarowno mojemu jak i meza, ale wczoraj poszlam i kupilam im po sweterku jeszcze sie okazalo ze juz wyprz. wiec za 2 zaplacilam 109 zł w reserved.
Ja na Święta juz posprzatalam, ciasteczka upieczone, choinka stio i czeka na ubranie, cukierki na choinke zaopatrzone w nitki aby je powiesic teraz musze sie ruszyc do sklepu bo bede rybe po grecku robic a potem jesc jesc i jesc
Kochane milego popoludnia Wam zycze a Spokojnych Radosnych Rodzinnych Świąt dla Was i Waszych bliskich:*
ide do tego skelpu bo juz wychodze 2 godziny z domu
donia 1980
Fanka BB :)
Aelku piękne życzenia a Wiktorek cudny mikołaj :-)
Ja dziś w nocy obudziłam się o 3 i nie mogłam spać, później dopadł mnie kaszel, taki jak przy zapaleniu krtani :-( i obudziła się moja mama i mąż, dostało mi się za wczorajsze bieganie po sklepach. Mężowi przyśniło się, że Amelka urodziła się na ulicy i kategorycznie zabronił mi maratonu sklepowego. Więc dziś tylko na bazarku z mamą byłam ale i tak chyba się przedzwigałam bo ciągnie mnie brzuch. Teraz leżę i nic nie robię, ale szkoda mi mojej mamy bo wszystkie potrawy musi przygotowywać sama :-(
Ja dziś w nocy obudziłam się o 3 i nie mogłam spać, później dopadł mnie kaszel, taki jak przy zapaleniu krtani :-( i obudziła się moja mama i mąż, dostało mi się za wczorajsze bieganie po sklepach. Mężowi przyśniło się, że Amelka urodziła się na ulicy i kategorycznie zabronił mi maratonu sklepowego. Więc dziś tylko na bazarku z mamą byłam ale i tak chyba się przedzwigałam bo ciągnie mnie brzuch. Teraz leżę i nic nie robię, ale szkoda mi mojej mamy bo wszystkie potrawy musi przygotowywać sama :-(
dostalam od ktorejs z was przepis na piernik Wielkie Żarcie - Przepis - piernik - pulchniutki szybki i prosty zastanawiam sie, bo tam jest napisane zeby w garnku ubic jajka, tylko zastanawiam sie czy cale? czy tylko bialki potem zoltka..nie wiecie?
lillydelux
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Zapakowanym łatwego i szczęśliwego rozpakowania a staraczkom jak najszybciej dwóch kreseczek!!!
Buziaki!!! :*
życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Zapakowanym łatwego i szczęśliwego rozpakowania a staraczkom jak najszybciej dwóch kreseczek!!!
Buziaki!!! :*
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dziękuje wszystkim za życzonka i również życzę wszystkim Naszym kochanym dziewczynkom zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Spełnienia nawet najskrytszych marzeń a przede wszystkim tyych dotyczących naszych obecnych na świecie, w naszych brzuszkach lub nadal oczekiwanych maluszków!!! :*:*:*:*:*:*
Ja już po fryzjerku, prezencik dla taty tez zdobyłam więc mogę spać spokojnie
Kurczaczku! ale tu pusto dziś... święta już pełną parą więc nikt nie ma czasu przesiadywać na forum poza mną... bo ja się ochydnie nudzę
Ja już po fryzjerku, prezencik dla taty tez zdobyłam więc mogę spać spokojnie
Kurczaczku! ale tu pusto dziś... święta już pełną parą więc nikt nie ma czasu przesiadywać na forum poza mną... bo ja się ochydnie nudzę
Ostatnia edycja:
Podziel się: