reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobietki :-)

Muszę się pochwalić !!!:-) właśnie wróciłam od gina. W maju przywitam DZIEWCZYNKĘ!!! Cieszę jak głupia, bo właśnie o niej marzyłam. I na 100% będzie VIOLETA :)

A jak tam wam dzionek mija?

Magda nie przejmuj się. Domyślam się, ze jest Ci przykro, ale jeszcze sobie odbijecie :)
Gratuluje ;-)

witam sie wieczorno tak mi dzionek zlecial ze w sumie nic nie ugotowalismy gadalismy caly dzin i po drodze adidaskowo zimowe buty kupilam bo nachwile do ccc ;-) mama buty potrzebowala do sukienki ;-) a ja przy okazji kupilam sobie siostra w polowie choinke ubrala jutro skonczy bo ja rece bola.. ;-) a ja siedzialam i ja gonilam do roboty bo jej sie nie chcialo robic ;-) a od 30 minut amelka kopie jak wariat ;-)

jutro bede mamie pomagac w kuchni na siedzaco ;-) bo wam powiem coraz wieksza sie czuje i jakos chodzenie mi nie sluzy...

zycze milej nocy ;-)

reklama
935.jpg

Rano wyjeżdżam więc wpadłam na chwilkę życzyć Wam wszystkim Wesołych Świąt, spokojnych, pełnych miłości, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze :)

Asiol kochana dziekujemy za zyczonka co u ciebie dawno cie nie bylo...
łap zyczonka z ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~specjalne dla ciebie ;-) wesolych swiat ;-) i spelnienia marzen ;-)

Witam się porannie

Ewika mała cudna jest :)

Ael no widzę że ktoś tu porządek zaprowadził :D

Laura gratulacje :)

Fifka, magdalena widzę że wam ktoś do słuchu powiedział :-p a wogóle to wiecie że z was marudy się zrobiły? :-p

Tym które marudzą w gestii prezentów :-p cieszcie się że wogóle coś dostaniecie, bo my nic a nic nie dostaniemy :-(
Poczekajcie ja pójdę na usg to wam jakieś jajeczka przyniosę :-D zmniejszę tą przewagę :tak:
Mój małż wczoraj wygrzebał stetoskop jakiś stary i słuchał jak się młode rusza w brzuchu, jaką miał radochę to aż miło patrzeć było.

Ja wczoraj polewy robiłam do ciast upieczonych przez teściową, i jabłecznik na życzenie ale to teściowa jabłuszka przygotowała a mąż w cieście pomógł i już potem doglądał a ja leżałam.

Dzisiaj muszę niedługo się zabrać i biszkopty upiec, a małż jak wróci to je przełoży.

A wogóle to wstawać dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny moje.. ja z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam po prostu szczęścia! :happy:
Abyście każdego dnia po przebudzeniu po prostu uśmiechały się do siebie..na myśl o tym co Was czeka..
I każdej nocy tuż przed zaśnięciem, abyście się cieszyły z tego jaki właśnie cudowny dzień miałyście..
Doświadczajcie samej miłości i dobroci od innych, zrozumienia oraz empatii..
Po prostu... BĄDZCIE ZDROWE I SZCZĘŚLIWE! :-) <tuli wszystkie do serca>

ja się obudziłam o 3:30 wyprawiłam M. na drogę mu dałam ciasto, kanapki zrobiłam i popłakałam sobie usnęłam koło 6 i od 8 na nogach..

Fifka, magdalena widzę że wam ktoś do słuchu powiedział :-p a wogóle to wiecie że z was marudy się zrobiły? :-p

Tym które marudzą w gestii prezentów :-p cieszcie się że wogóle coś dostaniecie, bo my nic a nic nie dostaniemy :-(

A wiesz, że nawet zdaję sobie z tego sprawę, że marudzę jak stara baba... :eek: naprawdę przez całą ciąże nie miałam takich humorów jak teraz... potrafię się w jednej chwili o coś wkurzyć i jestem taka zła, że mogłabym zabić a a za chwilę przeobrażam to w niemożliwy smutek, siedzę i płacze.... :confused::dry: już bym chciała ten styczeń i szybko się wypakować! Chociaż podczas połogu hormony dalej szaleją ale mam nadzieję, ze młody zajmie mi tyle czasu, że nie będę miała kiedy się złościć i smucić... :-p

A co do prezentów to ja wiem, ze powinno mi być wstyd, ze jeszcze narzekam... :zawstydzona/y: bo ja doskonale wiem, że oni to zrobili w dobrej wierze tylko wiadomo, że teraz znów kupno moich wymarzonych garnków przesunie się o dobry rok przynajmniej bo nie chciałabym im sprawić przykrości kupując zaraz nowe. Ale już się oswoiłam z tą myślą!

reklama
Nooo magdalena bo ja też cię tu do porządku przywołam :-p

Właśnie wstawiłam drugiego biszkopta. I nic poza obiadem który w między czasie podszykowałam nie robię. Skoro mam się oszczędzać mam w nosie. Chyba bym się zajeździła na tyle ludzi robić wszystko. Nie w tym roku.

Do góry