reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ty się Ael tak nie ciesz ci mówie, bo ja mam swój plan! I jeszcze ci połowę włosów zwędzę tak że nie zauważysz, bom widziała zdjęcie i zazdrość mnie zżera;P

Młodego nie oddam, włoski z chęcią oddam :-)

MAGDALENO!!! EMILIO!!!! (Fifcia pozwolisz po imieniu) JA WAS NORMALNIE UDUSZĘ!!!!!
Gdyby Dziura to zobaczyła to byście dopiero od niej ochrzan zgarnęły więc cieszcie się, że to tylko ja!
Was kobiety to tylko pasem po dupie przeciągnąć ze 100 razy, żebyście w końcu zrozumiały, że macie kurna siedzieć na dupie i wypoczywać do porodu a nie latać ze ścierą! To mają wasi faceci robić (ewentualnie rodzina), a jak będziesz się stawiał to powiedzieć dosadnie co o tym myślicie a reszta gowno ma was obchodzić!
Wy się cholery dwie cieszcie, że mieszkacie ode mnie daleko naprawdę! Bo bym przylazła i byście byłyby biedne.
Kobiety czy wam naprawdę trzeba tłumaczyć co w tym momencie jest ważne? Wasze dzieciaczki a nie porządki. Zamiast sobie odpoczywać to wy zasuwacie ze ścierami (Ty się Fifka nie tłumacz siedzeniem!). Waszych dzieciaczków na chwilę obecną nie obchodzi kurz na meblach czy okruszki na dywanie ale dobre samopoczucie mam i odpoczynek.
Dziura to przeczyta i was zbeszta w mniej kulturalnych słowach zobaczycie.
Normalnie się zdenerwowałam przez was!

Młody leży na wyrku i ogląda ze mną Titanica, żywo komentując. Jeszcze mi się tak ślini, że aż boję się pomyśleć, kiedy mi zacznie ząbkować (zapamiętać kochane intensywne ślinienie z reguły oznacza, że za jakiś czas zacznie się ząbkowanie) a wtedy to w ogóle się wysypiać nie będę...

reklama
Młodego nie oddam, włoski z chęcią oddam :-)

MAGDALENO!!! EMILIO!!!! (Fifcia pozwolisz po imieniu) JA WAS NORMALNIE UDUSZĘ!!!!!
Gdyby Dziura to zobaczyła to byście dopiero od niej ochrzan zgarnęły więc cieszcie się, że to tylko ja!
Was kobiety to tylko pasem po dupie przeciągnąć ze 100 razy, żebyście w końcu zrozumiały, że macie kurna siedzieć na dupie i wypoczywać do porodu a nie latać ze ścierą! To mają wasi faceci robić (ewentualnie rodzina), a jak będziesz się stawiał to powiedzieć dosadnie co o tym myślicie a reszta gowno ma was obchodzić!
Wy się cholery dwie cieszcie, że mieszkacie ode mnie daleko naprawdę! Bo bym przylazła i byście byłyby biedne.
Kobiety czy wam naprawdę trzeba tłumaczyć co w tym momencie jest ważne? Wasze dzieciaczki a nie porządki. Zamiast sobie odpoczywać to wy zasuwacie ze ścierami (Ty się Fifka nie tłumacz siedzeniem!). Waszych dzieciaczków na chwilę obecną nie obchodzi kurz na meblach czy okruszki na dywanie ale dobre samopoczucie mam i odpoczynek.
Dziura to przeczyta i was zbeszta w mniej kulturalnych słowach zobaczycie.
Normalnie się zdenerwowałam przez was!

Młody leży na wyrku i ogląda ze mną Titanica, żywo komentując. Jeszcze mi się tak ślini, że aż boję się pomyśleć, kiedy mi zacznie ząbkować (zapamiętać kochane intensywne ślinienie z reguły oznacza, że za jakiś czas zacznie się ząbkowanie) a wtedy to w ogóle się wysypiać nie będę...

No właśnie! Myślę że moja radość z porządków lepiej wpływa na małego i na "mój stan" niż leżenie patrzenie na męża i wkurzanie się...

Ael :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ja lekarstwa układałam grzecznie siedząc przed telewizorem... naprawdę nie robię żadnych męczących rzeczy... i już się przyzwyczaiłam do syfu w kuchni i szczerze to mam to gdzieś... :-p

Dziewczyny doradźcie mi czy zamawiać te literki?? bo obiecałam sobie, ze zaraz po mojej wypłacie zamawiam a teraz znów nie wiem bo jednak to trochę drogi interes... :-p ja to tak zawsze :-p
http://allegro.pl/imie-dziecka-20cm-literki-3d-270-wzorow-hit-i1974292623.html
podoba mi się ten wzór, którym jest wykonane imię IGOR

Ostatnia edycja:
Mi się bardzo podobają i gdybym miała pokoik dla małego to byśmy kupili :-)

Zmykam kobietki do mojego szczęscia. Spokojnej nocki!

A no ja też nie mam pokoiku dla Oliwiera ale chciałam nad łóżeczkiem tylko taki drobiazg bo jak bym miała pokoik to pewnie bym wybrała coś większego :-p

Ja też zaraz uciekam nasmażyć mężusiowi placków ziemniaczanych, podgrzać do tego gulasz pieczarkowy i jak tylko zje będziemy ubierać choinkę!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry