reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ewika to jak mój płacze to z marudzenia albo cyca chce wtedy to nic nie uspokaja, kwili i koniec. A Twoja Lilcia to też taka gaduła jak ogląda tv? Bo mój to patrzy wielkimi gałami a przy tym komentuje jak rasowy krytyk filmowy :-D

reklama
Hejko:)
Dzisiaj późno do Was zaglądam ale zdychałam od wczoraj bo dopadł mnie tak masakryczny ból głowy że łzy mi same leciały.

Ael dzięki kochana:*
Ewika królewna cudna:) Jak ten czas leci!!! Niedawno chodziłyście z brzuszkami a tu juz jakie śliczne maluszki:-)

Ma-g i Atanku brzuszki jak marzenie:D:D:D:D
Mój nadal wysoko a Igor 4 godziny w nocy daje znać że nie śpi. Jak nic będzie nocny marek;-)

Lamia współczuję przeżyć i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tej sprawy. Szkoda dziecka;/

Fifciu
rozpakowywanie takiej paczki to takie wcześniejsza gwiazdka . Pyszczek się człowiekowi cieszy jakby nakupił sobie super gadzetów :)

Witam również nową staraczkę i życzę powodzenia! Może przełamiesz passę braku fasolek.
Mój wierszyk zbliża sie ku końcowi i chciałabym go jakoś optymistycznie zakończyć

Korzystając z okazji

‎.°★。˛ °.★** **★* *˛.˛ °
. _██_*。*./ \.˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫♫\˛ * ˛ _Π_____. * ˛*
.°( .. ) ˛°./• '' •\.˛*. /______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...''..) *˛╬╬╬╬╬˛°|田田 |門|╬╬╬╬
.
... ¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯ ` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜" *°
Kochane babeczki życzę w te Święta spokoju ducha,radości w sercu,rodziny przy stole i abyście zostały obdarowane tym czego najbardziej pragniecie.

Ostatnia edycja:
Hej, haj, heloł...
Tu dwupak... Nadal... do 27 bo wtedy mam skierowanie do szpitala, no chyba, ze się w święta zdecyduje.
Aelku, zapomniałam dziś fona, dlatego nie odpisałam, jestem więc tu.
Ewika, cudeńko z tej Twojej córy :)

Iwasku, fantastycznie, zgaga mi przestała dokuczać i jakby nie godzinny nocny seans kopania po pęcherzu to nie miałabym na co narzekać :) Tak w ciąży to mogę chodzić, ale chyba mi nie pozwolą...

|No ja jeszcze mam ta panią na G a kopanie w nocy..kochana to i tak łagodnie CIę maleństwo traktuje. Moj kopie od 23 do 4 rano i od 6 do 8,9 więc się ciesz:)

Bo już zdecydowanie ma mało miejsca i bardziej się suwa niż kopie... Bo ale... tydzień po terminie, choć wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują (i wczorajsza rozmowa z moim gin też) że zaszłam później, niż podejrzewałam. Tak z tydzień, do dwóch nawet. Stąd pewnie plamienia na początku.

reklama
Do góry