reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

cos ten taty internet slabo mysli.. wysylam juz... ale chwile to potrwa... wry doszlo do 80& i napisalo ze zalaczenie plikow niemozliwe... ja pierdyle co za internet.. tata ma... wry a to tylko 7 mb...ahh musze je i tak mniejszyc..

Ostatnia edycja:
reklama
No i moja choineczka już stoi!! Ale jeszcze nie ubrana więc będę chwalić się jutro! Wyciągneliśmy ją, żeby się troszkę rozprostowała i sprawdzić lampki bo ta chińszczyzna co roku nie działa :-p

Żabolku czekam. Nie mogę uwierzyć, że u Ciebie już 32 tydzień, a tak jakby wczoraj byłaś przed połówkowym usg i dowiedzeniem się co nosisz pod serduchem. Ale ten czas śmiga!

Madziu zdjęcie choiny!

reklama
witajcie
wiecie co wczoraj z mężem postanowiliśmy, ze nie będziemy tzn ja nie będę mierzyła temp. odpuszczamy trochę bo ciężko to wszystko przechodzę, po @ idę di gina niech mi coś przepisze na unormowanie cyklu bo 39 dni to już przesada. W styczniu zaplanowaliśmy sobie wyjazd na weekend nad morze, żeby troszkę odpocząć, zobaczymy co będzie. Tym razem zastosujemy się do metody męża, codziennie... bo ja chyba za szybko "znowu" odpuściłam bo myślałam, że po owu już jest:(
a teraz Wam napisze, jaki prezent zrobi mi mąż...
wczoraj mnie pyta czy mam coś zaplanowane na jutro, a ja mu mówię, że chciałabym chociaż jedno ciasto upiec,a on do mnie a to ok, bo zapomniałem Ci powiedzieć, że do fryzjera idziesz a ja aha... i poszłam sobie, za chwile wracam i pytam, że gdzie idę? a on no do fryzjera Cie zapisałem, dziewczyny w pracy zapisywały się to Ciebie też zapisałem a co( mój mąż pracuje w urzędzie a tam dziewczyny nie chodzą byle gdzie):szok:
nie mam pojęcia co zrobić z włosami, marzy mi się zmiana fryzury ale jakoś nigdy nie mam odwagi i wychodzę z podciętymi końcówkami

Do góry