reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael jejku jakie ty masz długie włosy!!! :szok: Piękne!!! A maluszek jak zwykle cudowny! Nasz kochany rodzynek!!! :*

Aga mi zostaje tylko zaciskać za ciebie kciuki zeby wszytko się ułożyło! Myśl pozytywnie, nasza psychika naprawdę w przypadku starań ma bardzo dużo "do powiedzienia" :*

A oto i wyprawka!!
P1060914.jpg
Przewijak usztywniany na łóżeczko
P1060916.jpg
Mata to wanienki
P1060918.jpg
Pokrowce na przewijak i prześcieradełka z gumką :tak:
P1060919.jpg
Cała masa dupereli... gruszka, waciki, gryzaki, termometr. smoczki, ceratki na łożeczko, szczoteczka do dziąsełek, szczoteczka do włosków, gaziki na pępuszek z spirytusem...itp
P1060920.jpg
Zestaw do paznokietków :-)
P1060923.jpg
Kocyk z żyrafką!
P1060924.jpg
Moje rzeczy do szpitala
P1060926.jpg
Pieluszki flanelowe i pieluszki z ceratką
P1060927.jpg
Czapeczki i łapki niedrapki :-p
P1060929.jpg
Dwa ręczniczki z kapturkiem :-D Żaba jest super!

Dodatkowo pieluchy tetrowe sztuk 10. Sylikonowe nakładki na sutki, czyścidełko do butelek... Oj mam co robić :-D

Fifka no to jest radocha, dostać tyle rzeczy naraz! Ja nie mogłam się na nie napatrzeć jak już kupiłam w smyku albo dostałam z allegro! Chociaż wcześniej sama to wybierałam, zastanawiając się nad każdą rzeczą 15 min :-D

A chce ktoś zobaczyć fotkę z 36tc?? bo zupełnie zapomniałam i prawie mi przeleciał!

Madziu ja cieee, spora różnica jak na 3 tygodnie. Się nie martw rozstępami. Po porodzie póki są czerwone można z nimi działać, bo jak zaczną jaśnieć to już gorzej. Ale tak i tak, zobacz z jakiej przyczyny masz te rozstępy, bo Twoja dzidzia ładnie rośnie mamusi w brzuszku :-)
Śliczny :*

No nie przejmuję się póki co tak bardzo! Może popadnę w większą depresję jak będę chciała ubrać strój kąpielowy :-p
Powiem Ci, że też jestem w szoku tą różnicą! a nie wydaje Ci się, że opadł trochę ten brzuszek?? (nie biorąc już pod uwagę, że samo zdjęcie jest niższe)

reklama
Do góry