reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
<tulasekdlaNeciuszkiijeszczejeden> nie becz ;-)
zafasolkujęodzaraz
Mój brzuch słabo szaleje, ja go za bardzo nie czuje. tylko Zbyszek jak się do niego przytuli to czuje gimnastykę malutkiej :-). Ja też niedługe szoruje do domu i biorę się za świąteczne przygotowania. mam nadzieje, ze teściowa nie zajmie mi kuchni bo jestem gotowa jej oczy wydłubać.
zafasolkujęodzaraz
Jakiś taki suchy kaszel mnie męczy, muszę coś z tym zrobić bo jeszcze jakieś dziadostwo mi się przyplącze.
zafasolkujęodzaraz
No to ja dobre 2 tygodnie. A czym się za niego bierzesz? Bo po drodze do domu nawiedzę aptekę, najlepsza by była inhalacja, ale mi się tak nie chce tego robić. Choć dzisiaj chyba się zmuszę.
Neciuszka a śnieg już masz?
Neciuszka a śnieg już masz?
Ostatnia edycja:
Pwiem wam, że nie mam dzisiaj na nic siły, bo zasnęłam około 4 rano a obudziłam sie przed 6 rano.
Mamy problem, bo staramy się o opiekę nad dzieckiem mojego męża, nie będę opowiadała co i jak, bo to temat rzeka, grunt,że ta kobieta się na matkę nie nadaje. A wczoraj po raz kolejny to udowodniła bo nam dziecko w nocy około 1szej przywiozła policja, także sobie wyobraźcie jaki wczoraj mieliśmy stres, zmartwienia i w ogóle, brzuch to mnie tak napier.... że szok a moja mała dzidzia starsznie mnie skopała, chyba też sie oburzyła na ten za^srany świat.
We wtorek pierwsza sprawa w sądzie, zobaczymy czy tak państwo rzeczywiście dba o dobro dziecka, czy odwali rutynową robotę.
Mamy problem, bo staramy się o opiekę nad dzieckiem mojego męża, nie będę opowiadała co i jak, bo to temat rzeka, grunt,że ta kobieta się na matkę nie nadaje. A wczoraj po raz kolejny to udowodniła bo nam dziecko w nocy około 1szej przywiozła policja, także sobie wyobraźcie jaki wczoraj mieliśmy stres, zmartwienia i w ogóle, brzuch to mnie tak napier.... że szok a moja mała dzidzia starsznie mnie skopała, chyba też sie oburzyła na ten za^srany świat.
We wtorek pierwsza sprawa w sądzie, zobaczymy czy tak państwo rzeczywiście dba o dobro dziecka, czy odwali rutynową robotę.
reklama
zafasolkujęodzaraz
matko, to co tam się dzieje, ze policja wam dziecko przywiozła? No niestety nasze pańswto, a w zasadzie prawo jest chore. mamy podobny rzypadek w rodzinie i jest masakra, zeby ojciec mógł syna zabrać.
Podziel się: