reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam ja dzis kupilam 2 pieluszki flanelowe i butelke aventu ;-) pieluszke taka jak fifka ma z zyrafka i druga z pieskiem. a kto chce moj brzuszek ?
bo specjalnie zdjecie robilam a jestem u rodzicow i grzeje pokoik ;-)

Ael jak zwykle maly sliczny a wlosy to masz dlugie huhu ;-)

fifka sliczne rzeczy kupiłas a ten recznik z zaba ukradne ci ;-)

magdalenko no n9o ale roznica sliczny brzuszek ;-)

pyscek tobie rowniez wesolych swiat i fasoleczki ;-)

iwasku ale ty mialas przezycia <głaszcze>

reklama
Atan pokazują :*

U ciebie żaby królują a u mnie żyrafy :D Już mam sporo rzeczy w żyrafy, albo w takie "żyrafowe" kolory :-D No i zyrafa jest też na ścianie :tak:

fifka ale nakupilas bajerow, fajnie masz, ja poki co ,caly czas robie zakupy kumpelom tzn ich dzieciom
magdalena rozstepami sie nie przejmuj, 90% kobiet je ma w roznych miejscach a znam takie co by sie z toba zamienily na twoje, masz piekny brzuszek

Madziu, naturalne że się już obniża, po pierwsze no chyli się ciąża ku końcowi, więc czas najwyższy by macica się obniżała, po drugie dziecko też rośnie i ciężar ciągnie brzusio w dół. Ale i tak i tak jeszcze z tego co widzę masz brzuszek mimo to wysoko.

Ja dałam na fb filmik jak moja gaduła krytykuje film, który oglądamy razem XD

Atanku, na razie taka krowa są na allegro
http://allegro.pl/sliczny-kombinezon-krowka-mothercare-6-9m-i2002542546.html

Ja będę sprzedawać biały kombinezon na zimę 56/62 rozmiar, któraś się skusi zanim wystawię na allegro?

Ostatnia edycja:
Ael ja może jestem chętna! Co prawda mam już kombinezon... ale chciałabym mieć do chrztu... tylko własnie ciekawe czy jak mały będzie miał dwa miesiące to się w nim zmieści.. :zawstydzona/y:

Fifciu tylko wiesz, to jest kombinezon ten biały z nadrukiem pieska na przedzie, takim zarysem. Kombinezon długi jest (bez kaptura) na 50 cm, ale ubierałam młodego jak był jeszcze dobry, a przecież Wiktor miał 58 cm przy porodzie, więc myślę że na Konrada będzie pasować.
Zapodać Ci zdjęcie?

Żabolcu cudny ten Twój brzuch, jak patrzę na niego to mi się mój przypomina :-)
Buzi dla Amelci od cioci Asi :*

Ostatnia edycja:
ael no nie moge nic dodac blad wyskakuje chyba ze pklik ponizej 400kb inaczej nie wchodzi moze ci wysle na meila i ty dodasz bo ja zaraz zwarjuje.. podaj meila..prosze:-)

reklama
Do góry