reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
magdalena no takie spacery w takim stroju no wieszzzzz. Ano widzi im to gołe kostki dać chce a sama zjeść z nich. Ale ja już zadbam o moje pieseczki ;)

A my byliśmy w makro bo mamie kilka rzeczy do sklepu miałam wziąć. I kupiłam mojemu łobuzowi ciastolinę jeszcze :D

Chce któraś jakiego słodyczka? :D małż dostał paczkę z pracy. Ale wino mszalne kazałam mu zostawić aż będę mogła się napić choć wszyscy się tu w domu łaszą na naszą butelkę.

Magda ale o co chodzi? :szok:

Zafasolkuję super!! Ale świątecznie... :tak:

Ja też wam pokażę mój dzisiejszy stroik! Troszkę nie taki jak sobie wymarzyłam, ale nie mogę iś do sklepu ani do lasu... więc musiałam wykorzystać to co mam w domu - i choinkę z podwórka :-D

P1060910.jpg

Netka ja chce słodyczy!! Dzisiaj zjadłam całą torbę pianek :zawstydzona/y: taki łasuch ostatnio ze mnie :-D

Ostatnia edycja:
To pamiętaj o mnie jak nie będzie komu ich jeść :-D

Dzisiaj też mój mąż wstawił nowy parapet i powiesiliśmy nowiutką firankę z nowiutkimi zasłonkami! :-D

Jestem tylko ciekawa czy łóżeczko przyjdzie jeszcze przed świętami!

O jejku!!!!!!!!! :szok: dotarłam do domu!! Jestem wykończona! Mąż za karę może pomarzyć dziś o obiadku, w końcu to jego wina, że musiałam iśc na pieszo! Naprawdę padam na pysk!

Jaaaa!!!

A tak swoją drogą to chciałam się jeszcze poskarżyć! Wchodzę do sieni i widzę przed drzwiami mojej teściowej leży jakiś paskudny jak noc chodzik! :eek: No i wychodzi teściowa i mówi, że jej siostra przyniosła po swojej wnuczce bo ona już chodzi i nie potrzebuje tego. Strasznie mnie to irytuje bo moje dziecko najwcześniej do tego wsadzę za pół roku ale już chcą mnie zaśmiecić, żeby sobie posprzątać więc powiedziałam teściowej, że nie mam miejsca ale w związku z tym, że zdaje sobie sprawę, ze posiadamy wielką garderobę mówi, że przecież mogę go tam gdzieś schować więc stwierdziłam, że nie ma co owijać w bawełnę powiedziałam jej, że go nie chce! JA jakoś nie jestem przekonana do tych tradycyjnych chodzików! Nie podobają mi się te dzieci, które ledwo siedzą takie "rozklekotane" w tym chodziku są!!!!! :baffled: na co teściowa mi powiedziała, że jak już dziecko będzie większe i nie da mi spokoju to się przekonam, pomyślałam już tylko sobie, że właśnie o to chodzi, że taka zabawka to jest wg mnie tylko i wyłącznie dla wygody rodziców no ale już nic więcej nie powiedziałam. Ja osobiście mam w zamiarze kupić taki a'la balkonik, są takie z Fisher Price porządne! A to co ona przyniosła to taki cienki chiński plastik, że chyba bałabym się, że dziecko sobie rączki poprzecina :nerd:

reklama
Do góry