reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no niestety... ja zawsze z lusterkiem, ale też się nagimnastykuję co nie miara... chciałabym sobie zrobić pedicure przed pójściem na porodówkę ale szczerze to nie wiem w jaki sposób :-D

reklama
Nie no, buty zakładam sama bez problemu, taka jak i skarpetki. :-D Pazurki na nogach też dałabym radę zrobić - choć mało wygodnie teraz... ale ogolić miejsca intymne to jakaś trauma... :szok:

Ja pomalować lakierem to też nie mam problemu ale chiaałam sobie zrobić french żelami a tu już potrzeba trochę wiecej czasu poświęcić w pozycji zgiętej... :-p

A no to jest fakt... długo w tej pozycji ciężko wytrzymać...

Powiem wam ze mój suwaczek napełnia mnie ogromnym optymizmem! :tak:

Ostatnia edycja:
On taki schowany, że rzadko go widuję! No ale gratuluje rozpoczęcia 33 tc :-) ja też codziennie przyglądam się swojemu i nie mogę się nacieszyć :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane
ostatnio nie mam czasu Was poczytać:(
wpadłam tylko powiedzieć, że @ przyszedł, cykl się wydłużył o kolejny dzień, ten miał 39 dni:9 martwi mnie to. Zapisałam się do gina ale termin dopiero na 16.01 więc chyba pójdę szybciej prywatnie

Do góry