donia 1980
Fanka BB :)
neciuszka, kupiłam dziś w CASA, 5 euro za dwie, zakochałam się w nich :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masakra mieliśmy zebranie pracowników z wójtem na temat podwyżek i premii świątecznych - ogólnie kasy. Była taka jazda, ze szok. Myślałam, ze mi Łucja wyskoczy przez pępek i powie do szefa "Masz jakiś problem do mojej mamuśki?"
No to apropo fast fooda ja właśnie przed chwilą pochłonęłam zestaw z tortillą miodowo - musztardową z mc donalda :-) Dopiero teraz wróciłam! Jestem wykończona ale egzamin zaliczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co prawda na 3+ a rozpisałam się na 2pytania na dwie i pół strony A4 i na temat ale coś tam jej jeszcze brakowało więc dlatego taka ocena :/ ale cieszę się, że mam już to za sobą!! Teraz mogę się skupić tylko i wyłącznie na moim synku!
A no i koleżanka, ktora miała termin na 8 stycznia wysłała mi mmsa z fotką swojego maluszka bo dziś urodziła
Kwiatuszku bez stanika stanowczo lepiej a poza tym to idealnie!!! Wygląda jak na Ciebie szyta! Uwierz mi, że nie mogłabyś jej mieć rozmiar większej! a jeśli boisz się, że będziesz czuć się nie wygodnie to idź do pierwszej lepszej pasmanterii i kupi kawałek tasiemki np. czarnej i wszyj sobie delikatnie od spodu ramiączka :-)
no wróciłam do domu i od razu sie poryczałam chyba jakieś hormony
Buty mi przemokły pada duzo, śniegu w kurtce się ledwo dopiełam i do cholery jeszcze mało się nie po..sr..ałam potej dzikiej kiełbasie co ją tak zachłannie zjadłam .
jestem wściekła bo musze kupić buty i kurtkę a kurtki drogiamża zamiest mnie pocieszyc to mi wykład daje, jak bym chciała jego rady to bym zapytała a ja chciał sie tylko wygadac
magdalena: no to super ze efzamin zdany, oby tak dalej, a ocena nie wazna ważne ze zaliczone:-)
laura: witaj w gronie skopanych kobiet które się z tego cieszą :-)
fifka: no to skoro masz wyniki dobre to znaczy ze pewnie donosisz maluszka tyle ile trzeba
witam nową staraczke
no własnie mamie się żaliłam bo zxadzwoniła i mówi ze cos znalazła tylko nie wie czy będzie dobre na mnie jutro mam przyjechac i zmierzyć
a zapisze sobie tą stronę i jak to co jutro zobacza sie nie nada to zamówię coś z netu.
a na poprawę sobie humoru pochwalę się choinką,
a potem biorę się za robienie moich świątecznych ciasteczekZobacz załącznik 418256Zobacz załącznik 418257choinka bez światełek i ze światełkami
dziewczynki chyba czas na brzuszek, stuknął 34 tc
a i jeszcze mój świąteczny nastrój
Zobacz załącznik 418278Zobacz załącznik 418279Zobacz załącznik 418280
Donia piękny brzuszek :-) i czemu zamazałaś Wasze fotki![]()
jak dzis tak kawałowo
Przychodzi gej na basek i pyta
-jaka dziś woda ?
- ch**ujowa
-uwaga! skaczę na dupcie![]()