reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
piekne foteczki brzucholek tez a swiecznik mam podobny hehe
a ja siedze z farba m mi nalozył na odrosty hehe
iwasku ja jak wysłałam mojego w zeszłym roku po choinke mowie kup taka minimum metr to mi wrocił z 50cm i powiedzial taka starczy ale szczerze to nawet jest problem zeby ja postawic gdzies wiec doputy tu mieszkamy mamy mala a jak sie pojdzie na swoje to sie zainwestuje w wieksza wiec nie jestes sama z mala

Donia piękny brzuszek :-) i czemu zamazałaś Wasze fotki :p

jak dzis tak kawałowo

Przychodzi gej na basek i pyta

-jaka dziś woda ?

- ch**ujowa

-uwaga! skaczę na dupcie :-p

magdalenko gratuluje zdania egzaminu ;-)

lamiav slicczna choinka

donia dobrze ze mala rosnie ;-) a jaki sliczny brzuszek jakos mi sie zdaje ze mniejszy niz moj :szok: slodziasty i masz kreske a ja niemam ...

a ja odebralam paczke ale ciuszkow doatalam chyba tylko raz wypiore wszystko ;-) i wiecej nie bede musiala ;-)

masakra mieliśmy zebranie pracowników z wójtem na temat podwyżek i premii świątecznych - ogólnie kasy. Była taka jazda, ze szok. Myślałam, ze mi Łucja wyskoczy przez pępek i powie do szefa "Masz jakiś problem do mojej mamuśki?"

Hahaha aż tak? No no no... ale coś tam ustaliliście?

No to apropo fast fooda ja właśnie przed chwilą pochłonęłam zestaw z tortillą miodowo - musztardową z mc donalda :-) Dopiero teraz wróciłam! Jestem wykończona ale egzamin zaliczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co prawda na 3+ a rozpisałam się na 2pytania na dwie i pół strony A4 i na temat ale coś tam jej jeszcze brakowało więc dlatego taka ocena :/ ale cieszę się, że mam już to za sobą!! Teraz mogę się skupić tylko i wyłącznie na moim synku!
A no i koleżanka, ktora miała termin na 8 stycznia wysłała mi mmsa z fotką swojego maluszka bo dziś urodziła

Kwiatuszku bez stanika stanowczo lepiej a poza tym to idealnie!!! Wygląda jak na Ciebie szyta! Uwierz mi, że nie mogłabyś jej mieć rozmiar większej! a jeśli boisz się, że będziesz czuć się nie wygodnie to idź do pierwszej lepszej pasmanterii i kupi kawałek tasiemki np. czarnej i wszyj sobie delikatnie od spodu ramiączka :-)

Gratuluję zdanego egzaminu!!!! :-D Nie ważne jaka ocena! Ważne ze masz już to za sobą! :tak: A co do fast foodów to ja właśnie mam na obiadokolację spagetti ;-)

no wróciłam do domu i od razu sie poryczałam chyba jakieś hormony
Buty mi przemokły pada duzo, śniegu w kurtce się ledwo dopiełam i do cholery jeszcze mało się nie po..sr..ałam potej dzikiej kiełbasie co ją tak zachłannie zjadłam .
jestem wściekła bo musze kupić buty i kurtkę a kurtki drogi :wściekła/y: amża zamiest mnie pocieszyc to mi wykład daje, jak bym chciała jego rady to bym zapytała a ja chciał sie tylko wygadac

magdalena: no to super ze efzamin zdany, oby tak dalej, a ocena nie wazna ważne ze zaliczone:-)

laura: witaj w gronie skopanych kobiet które się z tego cieszą :-)

fifka: no to skoro masz wyniki dobre to znaczy ze pewnie donosisz maluszka tyle ile trzeba

witam nową staraczke

no własnie mamie się żaliłam bo zxadzwoniła i mówi ze cos znalazła tylko nie wie czy będzie dobre na mnie jutro mam przyjechac i zmierzyć :-D
a zapisze sobie tą stronę i jak to co jutro zobacza sie nie nada to zamówię coś z netu.

a na poprawę sobie humoru pochwalę się choinką,
a potem biorę się za robienie moich świątecznych ciasteczek :-DZobacz załącznik 418256Zobacz załącznik 418257choinka bez światełek i ze światełkami

No zobczymy czy donoszę do terminu, ale dla mnie ważne jest zeby chociaż do stycznia dociągnąć :-D

A choineczka śliczna!! :tak:

dziewczynki chyba czas na brzuszek, stuknął 34 tc :)
a i jeszcze mój świąteczny nastrój :)
Zobacz załącznik 418278Zobacz załącznik 418279Zobacz załącznik 418280

śliczny brzuszek!! Rośniesz kochana :-D ekstra te twoje zestawienie, idealnie widac na nim jak z każdym miesiacem brzuszek ci wypychało :tak:

Donia piękny brzuszek :-) i czemu zamazałaś Wasze fotki :p

jak dzis tak kawałowo

Przychodzi gej na basek i pyta

-jaka dziś woda ?

- ch**ujowa

-uwaga! skaczę na dupcie :-p

Hahah znam to! Znam w ogóle kilka kawałów gejowskich.

Jedzię dwóch gei w autobusie, Nagle jeden do drugiego mówi:
-Kochanie wsadz mi paluszka w pupkę... tak bardzo mi się zachciało...
-Ale tu w autobusie? - odpowiada drugi
-No proszę!! - No iw sadził... Nagle ten pierwszy znowu - Kochanie a teraz wsadź dwa paluszki!
-No gdzie? Tutaj? Poczekaj....
-No proszę proszę!! - No i wsadził... Ale ten pierwszy znowu - A teraz wsadź całą ręke!
-TUTAJ? Poczekaj aż do domu wrócimy!
-No proszę!! Tak bardzo tego pragnę!! - no i wsadził... -A teraz pogrzeb. Ten drugi grzebie, grzebie i nagle coś twardego poczuł... Wyciąga, a tam złoty zegarek. Ten pierwszy nagle - Happy Birthday to you! :-D

A ja tylko na troszkę bo zaraz obiadek będzie - no to bardziej kolacja... Będziemy jeść Spagetii!! :tak: Właśnie zrobiliśmy prezenty rodzinie i troszkę w szafkach posprzątałam! :-D

reklama
fifka a ile wazy konradek ?? bo tak sie zaczelam zastanawiac ;-) smacznego ;-)

ja wypilam kakao i zrobilam se 2 buleczki i jakos leza najadlam sie kakaem :szok:

Do góry