reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku oj nie za bardzo wiem... z moich obliczeń wynika że waży koło 1700g. Ale będę wiedziała dopiero 2 stycznia bo wtedy będe miała szczegółowe badanie.

reklama
no ja jak dobrze pojdzie to sie dowiem 28.12 o 16 tej bo mam przeniesiona wizyte 3 usg specjalistycznego..a mialabym w czwartek ahh.. zaczekam sie ...

Heh no cóż... ja też nie jestem zachwycona ze mam wizytę dopiero 2 stycznia... :-(To całe dwa tygodnie... a ostatnie dokładne badania maluszka miałam 30 listopada...

Ja też mam wizytę 27.12 i po prostu umieram z ciekawości czy to będzie ostatnia i da mi już skierowanie do szpitala czy jednak będę musiała jeszcze do niego zajrzeć... :-p nawet święta mnie tak nie cieszą i bo czekam tylko na ten wtorek... :-p

No każda z nas już na ten styczeń czeka, bo to coraz bliżej rozwiązania :-D Ja jestem strasznie ciekawa czy do litego donoszę czy już w styczniu mały będzie na świecie! :tak:

milej kapieli ;-)

A JA ZJADLAM KALENDARZ ADWENTOWY DO 24 WLACZNIE TAK ZA MNA CZEKOLADA SZLA ;-) no i zjadla ;-)

reklama
Ajj woda była obłędna! Ale niestety nie można w ciąży siedzieć długo w tak ciepłej wodzie... a szkoda...

Załamałam się, bo choroba lustrzana tak mi doskwiera że już nawet własnych włosów łonowych nie widzę... :szok: NIC! Teraz ogolić się tam to jakaś trauma...

Do góry