reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka nic nie przebije pogrzebania igłą :p no ja to uciekałam przed tymi kosmitami :D

Fasoleczka no nie dobrze że z takiego powodu ale widzisz jak cię pokopać może ;)

Mój szkrabik śpi chyba jeszcze bo dziś nie łaskotał. Ale może się obudzi bo właśnie śniadanie zjadłam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kochane :)
ja piszę juz z nowego mieszkanka..narobiłam się jak głupia..ale juz najgorsze za nami:-).
Teraz czas na świeży początek..
Dzis tez ubiore choinke :)
w ogóle jest super!
A napiszcie mi..któraś się już rozpakowała? bo dawno mnie nie było..jak SIl?

martusia :) witaj kochana. Super że na nowym mieszkanku już. Żadna się nie rozpakowała dziewczyny sabotują i chcą urodzić pierwsze w 2012 :D

Szwagierkę będę miała twoją imienniczkę :)

Ostatnia edycja:
magdalena: dziekuję :yes:,

martocha: no fajnie ze macie nowe mieszkanko, nie ma to jak się urządzać, stawiać meble, malowanie i te spray ja to uwielbiam :-)

fasolka: no widzisz babo i masz nauczkę zeby się nie wściekać bo jak ty masz takiego negatywnego powera to i twoja kruszynka świruje ;-)

fifkaL: a proszę bardzo, nie ma za co dziekować ;-) miłego posiedzenia u dentysty sadysty :-D

A ja się pochwalę co mi Iwasek wynalazła i już zamówiłam sobie :
NEXT polarkowa bluza z kapturem 3-6m (2008700143) - Aukcje internetowe Allegro
EARLY DAYS - uroczy pajacyk 3-6m STAN IDEALNY (2005883263) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Kochane niestety ten babsztyl nie pojechał na wieś ;/ wczoraj z mlim rozmawiałam mówi daj jej szanse i rano przed jego praca też pojechał do pracy ja posżłam spać wstałam i mysle zacisne zęby i jej powiem to dzień dobry posżłam mówie dzień dobry i do łazienki poszłam a ona ani me ani be . Żałuje że jej to powiedziałam. wie pi**a że w ciązy jestem na mecie a chce do 1 stycznia przenosic a zamiast mi pomóc i nie denerwować to robi na odwrót.

reklama
Do góry