reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

~hyhyhy Iwasek masz szansę ;-)
Neciuszka jak Ty mówisz, ze Twoi stary placek zjedli to poczytaj to. Ja stary suchy chleb zalałam wodą żeby zmiękł i kurom lepiej się szamało, a moja teściowa odlała tę wodę, przelała chleb ciepłym mlekiem i skomentowała, ze ona zje ze smakiem bo lubi drobionkę.

reklama
laki wklejam fotke prosze sie nie smiac:)
czekam na szczsrosc do bolu
fifcia trzymam kciuki
iwasku kochana płodna płodna była ale czy pozytywnie hehe
Zobacz załącznik 418049

Ależ laska z ciebie!! :szok: Bez stanika zdecydowanie lepiej :tak:

no juz tak nie słodzcie tez wlasnie mysle ze zaloze bez stanika albo poprostu poszukam jakis cienki zeby tylko lepiej sie trzymalo zeby jej nie zgubic w tancu bo z mezulkiem lubimy szalec heh jeszcze czekam na czerwone buciki o takie Czółenka BALOWE WIZYTOWE szpilki obcas10cm 36 (1983492870) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczne! No no no... olśnisz tam wszystkich! ;-)

Widoki ciekawe a nie afera.

Posmarowałam sobie usteczka kremem nawilżającym o smaku i zapachu czekoladowym :D która chce buzi :D

Buzi!!! :*

Schodzę teraz na dól miseczkę oddać bo coś brałam z dołu i patrzę co oni jedzą. A oni jedzą placki ziemniaczane które ja do wyrzucenia dałam kurom bo z soboty do dziś leżały sobie nawet nie w lodówce. No bez przesady nooooo :wściekła/y: i jeszcze do mnie czego wyrzucić chciałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mój komentarz: żebyście się czasem nie pos.rali po tych plackach i wyszłam bo nie mogę po prostu

A to mój futrzakos :)

Zobacz załącznik 418141

Hahah najważniejsze że Tobie tego nie dali zjeść :-D A ich najwyzej przeczyści! Bo co jak co, ale ziemniaki gotowane/pieczone po 24 godzinach zaczynają wydzielać trudjace sybstancję...

A chomiczek cudny!!

Naciuszka a co się stało ?

chce któraś piernik własnej roboty :p?

Ja chce!!!!! :laugh2:

Witam Was.Jestem tu nowa.Pomozcie prosze,dajcie nadzieje.
Staramy sie z mezem o dziecko 3 lata.Ja mam PCO,on wyniki wszytskie w normie.4 inseminacje za nami -zadna nie udana.Podeszlismy do in vitro.Mialam 7 oocytow,jego nasienie dobre.3 oocyty zaplodnione zostaly poprzez ICSI ,pozostale 4 normalna metoda.Zaplodnil sie TYLKO 1 zrobiony ICSI ale byl uposledzony genetycznie.Pozostale 6 nawet sie nie zaplodnilo!!!
Powiedzcie dlaczego tak sie stalo???Czy to znaczy,ze nasze komorki nigdy nie beda w stanie sie polaczyc????????????

Nie znam się na tym... myślę ze powinnaś zapytać o to lekarzy... Ale w każdym bądź razie witam cię bardzo serdecznie i zaciskam kciuki zeby wam się udało!! :tak:

No ja już po KTG. Nie mam zielonego pojecia jakim cudem... ale podobno jest dobre (chociaż linia frówała między 2 a 6 cały czas... a nawet wchodziło na 8 :szok:) później zrobię zdjecie to może ktoś z was się nieco na tym zna....

Ostatnia edycja:
Neciuszku może się przypomni;-)

Dzisiaj byłam na KTG,poszłam się zarejestrować a pancia w okienku " Pani to powinna tu nocować " hehehe.
Chyba odetchną z ulgą jak już urodzę:-D

Fifciu dobrze jak skacze bo to oznacza że maluszek ma silne tętno i się wiertoli. Gorzej jak jest śpioch w czasie zapisu i mało jest tych odchyleń (tyle zdażyłam zaobserwować chodząc )

Fifka dobrze że dobrze :-D kolejna składna wypowiedź :D a ich sprawa że zjedli, ale nawet sobie nic wyrzucić nie można ;)

Fasolka widzisz to by się dogadali haha

A ja wam się pochwalę że moje dzieciątko mnie coraz częściej i wyraźniej smera po brzuszku :)

Coś na dobry humorek

Piekny park, posrodku stoja 2 posagi, jeden muskularnego mezczyzny, drugi pieknej kobiety. Pewnego dnia do posagow podlatuje dobra wrozka. Widzac namietnosc w oczach posagow postanawia ozywic je na 15 minut aby mogly zrobic to o czym najbardziej marza.
Ozywione posagi udaja sie w krzaki w czulych objeciach. Slychac odglosy rozkoszy "tak, jeszcze, mocniej ooo tak tak"
Po 15 minutach wychodza baaaaardzo zadowolone. Wrozka widzac ich zadowolenie daje im jeszcze 15 minut. Ucieszone posagi biegna z powrotem do krzakow, jeden mowi do drugiego: "ok.Ale teraz Ty trzymasz golebia a ja mu sram do glowe"

Coś na dobry humorek

Piekny park, posrodku stoja 2 posagi, jeden muskularnego mezczyzny, drugi pieknej kobiety. Pewnego dnia do posagow podlatuje dobra wrozka. Widzac namietnosc w oczach posagow postanawia ozywic je na 15 minut aby mogly zrobic to o czym najbardziej marza.
Ozywione posagi udaja sie w krzaki w czulych objeciach. Slychac odglosy rozkoszy "tak, jeszcze, mocniej ooo tak tak"
Po 15 minutach wychodza baaaaardzo zadowolone. Wrozka widzac ich zadowolenie daje im jeszcze 15 minut. Ucieszone posagi biegna z powrotem do krzakow, jeden mowi do drugiego: "ok.Ale teraz Ty trzymasz golebia a ja mu sram do glowe"

buahahahhahaahhahha

Iwasku ale ja mówie o skurczach nie o skaczącym tętnie... zaraz dodam zdjęcie wyniku...

Zafasolkuję, bez zmian, na razie wciąż jest zamknięta (na szczęście) no ale jest wygładzona...

reklama
Do góry