reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Rozmowa z mężem (Przez telefon, dzwoniłam przed chwilą z pracy):
- kurcze ale mnie w boku kuje, już nie wiem jak siedzieć, ani na jednej, ani na drugiej nodze nie jest mi dobrze :(
- a jak byś siadła normalnie, tak jak każdy przyzwoity człowiek, elegancko, z nóżkami w buciach na podłodze
- ej to tak jak by mniej mnie bolało
- Pieseczku, co Ty byś beze mnie zrobiła
hyhyhy

Lamiav
powiem Ci, ze mi tak psychika rok temu siadła, że swoje postępowanie i sposób myślenia odwróciłam o 180 stopni. Teraz najważniejsza dla mnie jestem ja, a później mąż, rodzice i cała reszta. Z pracy wychodzę i w momencie zamknięcia drzwi przestaje o niej myśleć, co ma być to będzie, okaże się o 7:30 następnego dnia. Musze się jeszcze nauczyć odpoczywać nie myśląc o niczym. Bo niestety mimo, ze wyluzowałam to nadal mój mózg działa jak mózg kobiety:
mózg mężczyzny i mózg kobiety - YouTube

Ostatnia edycja:
reklama
fasolka: hehe pośmiała msię trochę, :-) ale co do pilota to musze powiedzieć że ja potrafie godzinkę pstrykać i nic nie mogę zacząć ogladac :-), tyle że wtedy myśle na wysokich obrotach ;-)

A u mnie teściowa wczoraj dostała wykład od mojego ze ma sie nie wtracac ze małymi dziecmi nie jestesmy itp i zabrala sie poszla do baku bo dostala wczoraj przelew z pieniedzmi poszla na zkaupy wróciła zaczęła się przymilać a dzis mój poszedł do pracy i zawsze szlam spac a dzis bylam na lapku ona nie widzedziala i sie zabrala spakowala i na wies na swieta sobie pojechala zadnej kartki nie zostawiła ;/ jak dziecko najlepiej jest uciec niz rozwiazywac problemy. a pojechala z samego rana bo o tej godiznie to ja zawsze spałam i liczyla ze spie a tu masz babo placek ja na lapku siedzialam i slysze ze wychodzi patrze przez okno zza firanki idzie z torba pfff...

Z jednej strony sie ciesze a zdrugiej szkoda mi jej troche....wczoraj czułam jakby mała sie cisła do kanału rodnego ale zero skurczy

Aga...CLO nie ma innego wyjscia jak pieknie uksztaltowac ci pecherzyki:-) zycze powodzenia na usg:-)

a ja dzis wstalam rano i poszlam do nas na bazarek i kupilam sobie w koncu czape na moj lepek, ja cale zycze bez czapki chodze ale w tym roku powiedzialam sobie, ze nie ma mocy, musze sie cieplo ubierac i dbac o siebie, bo nie ma czasu na choroby! czlowiek z wiekiem madrzeje:-)
zafasolkuje...hahahaha...smiesznego masz malza:-) pieseczek do ciebie mowi? o losie, ale sie usmialam:laugh2: slodkie to!:tak::-D

reklama
Do góry