reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doberek..

Dziewczyny mam pytanie...
jak wygląda/ł wasz śluz w pierwszych tygodniach ciąży?
Pierwszy dzień cyklu
wrzesień - 15
październik nie pamiętam dokładnie ale chyba 10-11
listopad- 8

Z miesiąca na miesiąc wydłużał mi się cykl. Edit skracał:p
Jakoś na początku grudnia kochaliśmy się bez zabezpieczenia... Czy jest taka możliwość że owulacja przesunęła się na koniec cyklu ? Okres powinnam dostać już dawno a jedyne co leci to bardzo ciągnący się biały śluz .... Nie mam żadnych bóli jak na okres w sumie to w ogóle nic mnie nie boli... Robiłam test kilka dni temu ale nie wyszedł.. Co o tym myślicie??

Ostatnia edycja:
reklama
oolcia mialam ciagnacy bialy sluz i duzo go bylo prawie jak na dni plodne ;-) to ja trzymam kciuki &&&&& za ciebie ;-)i proponuje jutro z porannego test zrobic ;-) a jesli ci sie wydluzyl cykl to niewiem trzeba czekac na efekty...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AEL to fajna karuzelka jak zabka jest ;-)

JA ZMYKAM FILM OGLADAC Z MEZEM ;-) dobranoc ;*

Olcia...kochana moze cos rzeczywiscie jest na rzeczy:-) wiesz, ze zawsze w najmniej oczekiwanym momencie sie udaje, wiec zycze ci tego z calego serca mimo wszystko ! slub bedziecie moze brali we trojke:tak::laugh2:

a czy ktoras z was miala podwyzszone TSH (tarczyca)? bo cos gdzies kiedys ktora o tym pisala

Dziękuję Atanku :)

Ja to można powiedzieć ten listopadowy cykl i tak spisywałam na straty bardziej bardziej czekałam do okresu :D
ale i tak chyba się wstrzymam z następnym testem do nowego roku jeśli @ dalej nie będzie...

Milia Tobie również dziękuję :D może tak to był by nasz trzeci świadek :D

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-)
Odebrałam wyniki badań mojego małża, morfo, ob, mocz, cukier, cholesterol wszystko w normie. W czwartek kardiolog, zobaczymy co powie i co z tych badań wyjdzie. Zabieg chirurgiczny na który wybierał się od 7 lat będzie miał około 10 stycznia i już ja mu to załatwię, ze w tym terminie będzie go miał.
U mnie ok, niestety moje dziecko w niedziele tylko mnie połechtało kopniaczkami, a teraz jest cisza :-( ale trudno muszę czekać, może na dniach znów mi życie umili :-).

witam sie z rana

fasolka: no to dobra wiadomość że wyniku dobr, to mógł byćtaki napad nerwicy, jak sama pisałś stres, przemęczenie, brak odpoczynku, nerwica to poważna sprawa ale da sie nad nią panować :tak:

A co do twojej dzidzi to się nie mart musi się rozkręcić , ale jak zacznie to juz nie da ci odpocząć :-).
Zauważyłam że moja w czasie jazdy samochodem często bryka, to nie wiem czy lubi czy nie :-)

hej, u nas jak widac po staremu... a jak tam tobie staranka ida?:-)

Miliaa ja teraz pierwszy cykl na CLO jestem. Dzisiaj jadę na pierwszy monitoring... Wczoraj test owu wyszedł pozytywny (w 10 dc). A teraz nie mogę się doczekać 11:00, bo po USG będę wiedziała jak wyglądają pęcherzyki i czy w ogóle CLO na mnie choć trochę zadziałało... :sorry2:

Aga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prosto z magazynu ciężarówkowego ;-)
Lamiav u mojego męża nie można problemu nazwać nerwica, tylko jest to typowy stres związany z nadmiarem pracy i brakiem odpoczynku. No i nadmiar adrenaliny, on jest cały czas taki nakręcony jak by amfetaminę szamał. Czy to są wakacje urlop, czy cokolwiek, on na miejscu nie usiedzi tylko ciągle coś robi. Ja zresztą funkcjonuje podobnie tylko mniej pracuje i więcej odpoczywam, ale dokładnie rok temu działo się ze mną to samo ;-) tylko ja nie mdlałam na szczęście. Musi mu kardiolog dać tabletki takie wyciszające, bo ja innego wyjścia nie widzę.

A ja znów nakupiłam ubranek. Nieeeee nie mogłam się powstrzymać, oby tylko siusiak nie wyrósł, bo ja mam tyle ubranek dla kobitki, ale one takie piękne.

Ostatnia edycja:
reklama
aga: przekazuję ci 100% skutecznych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fasolka: aha, no to musicie zacząć sie oszczędzac bo to nie ma żartów ,
neciuszka: hello co tma mała u ciebie, zdrowaś już czy nie?

Do góry