reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki ci dobra kobieto. Chociaż to co piszesz mniej mnie pociesza niż inf. znalezione/usłyszane. Wolałabym, żeby się wchłonęło wszystko elegancko i żeby nie było żadnych problemów.

Hehe, a widzisz, nie jest z ciebie jednak taka zołza;)

reklama
slepp: gratualce ślicznego chłopczyka :-)

a my już po gościach, Filip z Amelią - bliźniaki szalona jak niewiemco, trudno było rozmawiać do tak szaleli maj prawie 6 lat.
ciastko wyszło bardzo dobre tylko galaretka się jeszcze nie ścieła tak do końca ale co tam

Magdalena:
A to ciasto milki way to tak można pokroić na kawałki i na patere czy raczej takie od razu na talerzyk , chodzi mi czy tak postoi na stole pare godzni, bo może na święta bym upiekła

Sleepy no co mogę Ci więcej napisać? Musisz się uzbroić w cierpliwość i być pozytywnie nastawiona do tego, by ta torbiel się ładnie wchłonęła. Zobaczysz sama, jak torbiel pod koniec się wchłonie a Ty tylko będziesz wspominać jak to było.
Wierz mi tamta mamusia martwiła się nie mniej niż Ty, ale dała radę i teraz mimo, że jeszcze nie miała zabiegu odciągnięcia płynu z torbieli, to jest naprawdę zdrową dziewczynką. Ta dziewczyna jest niezwykle silna, ale wierzy że wszystko będzie w końcu dobrze.

Ano!! Ale wygadać się musiałam;P Teraz jeszcze jedna odp lekarza ginekologa znalazlam w necie. Brzmi: straszenie, na kontrolnym badaniu za miesiąc nie będzie

Więc mój młody o niesprecyzowanym imieniu jest idealny:D;)

Sleepy gratuluję chłopczyka!! Śliczna buźka!! :* i nie przejmuj się, na pewno wszytko jest w porządku :tak:

A ja się melduję ze znowu skurcze są... kolejne nospy poszły w ruch... troszkę żałuję bo teraz to bez sensu na KTG jechać bo po nospach przejdzie (no chyba ze nie to pojedziemy) Jutro jeśli skurcze wrócą to nie będę brała nospy i pojadę na pogotowie. Heh obym do szpitala nie wróciła :zawstydzona/y:

hej dziewczyny :*
U mnie dni plodne ale zobaczymy jak to bedzie...
Atanku Kochanato ja moze w poniedzialek dam Ci spokój z tym moim przyjazdem, jak źle sie czujesz...
Fifka bedzie dobrze, oby to tylko zwykle skurcze
Sleepy gratuluje przystojniaka...
Pyszczku a jak tam u Ciebie??
Ael jak tam mój Maly zaczarowany Słodziak???
a ja bylam w przy i w szkole... jutro zamiast szkoly mam prace wiec jakos czas szybko zleci... milego weekendu

Ostatnia edycja:
reklama
a co tu taka cisza, jak ja wyjątkowo jestem tak późno to tu pomór?
piszę grant :wściekła/y:, zagonili mnie :no:, ktoś może mi współczuje?

madziulek a Ty jak masz dni płodne to co tu robisz? zabieraj się za mężulka :-)

Do góry