reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to może niech Ci zostawi dawkę w lodówce przed wyjściem do pracy :-D
a ja się czuję bardzo dobrze, nie przechwalić oczywiście jak na ten okres ciązy. Cięższa już jestem i nie mogę tak szybko się ruszać, w nocy się wiercę i boli mnie biodro z lewej strony bo już je nadwyrężyłam, a tak to jak młody Bóg. Młoda rusza się ale nie jakoś energicznie, raczej tak się przelewa, nie wiem czy to nie za mało, ale we wtorek idę na tzw monitoring, mam wrażenie że to KTG to zoabczymy czy wszystko z jej ruchami ok.

A Tobie garść fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na ten płodny czas :tak:

No to już wróciłam! Objedzona jak mała świnka... znajomi zrobili pysznego kurczaka w cytrynie! Po prostu palce lizać! ale padnięta też jestem niemiłosiernie więc wypoczywam już w łóżeczku na lewym boczki ale nie obeszło by się jakbym do Was nie zajrzała przed snem... :-p

slepp: gratualce ślicznego chłopczyka :-)

a my już po gościach, Filip z Amelią - bliźniaki szalona jak niewiemco, trudno było rozmawiać do tak szaleli maj prawie 6 lat.
ciastko wyszło bardzo dobre tylko galaretka się jeszcze nie ścieła tak do końca ale co tam

Magdalena:
A to ciasto milki way to tak można pokroić na kawałki i na patere czy raczej takie od razu na talerzyk , chodzi mi czy tak postoi na stole pare godzni, bo może na święta bym upiekła

No u znajomych stało przez cały czas (czyli od 17.30-23) poza lodówką i nie rozpływało się więc myślę, ze spokojnie ale polecam dać masło do kremu a nie margarynę.

Sleepy mój synek też się zwie Oliwierek :-)

Fifka lepiej jakbyś faktycznie to sprawdziła...

Jakby ktoś miał smaka na tego kurczaka w cytrynie to mniej wiecej to był taki przepis Kurczak w cytrynie - Ksiazka-Kucharska.pl
oni co prawda go mieli z jakiejś książki kucharskiej z chińskimi potrawami ale jak patrzyłam jak przygotowywali to mniej więcej takie właśnie były składniki....

Ostatnia edycja:
Kochana nie dziw sie bo Malutka juz ma za malo miejsca, wiec przez to nie denerwuje Mamusi :)
ja jestem tego zdania ze jak bedzie mi pisane byc mama to bedzie, nic na siłe...
Tobie zostala juz koncówka, wiec aby czekać kiedy pokażesz zdjęcia Coreczki ;-)
ja w poniedzialek jade do Atanka, chyba ze bedzie sie zle czula to nie chce przeszkadzac i ma nadzieje ze jak podotykam brzuszka to podziała i na mnie ;-)

hejka zemna dobrze jestest tu magdalenko ??
bo ja na koncie juz zaduzo w tym rozliczeniowym przepisalam i zaduzy abonament bedzie do placenia ;-/

no wiec od kiedy pisalam glowa mnie bolala poszlam do kuchni bo wczesniej zwymiotowalam zielony ogorek mi stal na zoladku wiec zrobilam se mietke i kisielek i potem z mezem robilismy uszka a potem filmy w lozku ogladali i tak zlecialo amelka troszke pokopala nawet tata sie zalapal ;-) a zemna wszystko oki nic nie boli ;-)

Ostatnia edycja:
No to się cieszę, dziękuje, że dałaś znać :-) bo zmartwiłam się, że resztę dnia już nie było Cię na forum...
a więc uciekam spać!! Idź też się połóż i wypoczywaj dalej!
Dobranoc :*

nio dobranoc magdalenko ;* i reszta kochanych co sie martwily o mnie ;* dziekuje kolorowych snow ;*

ja też idę spać, póżno już a mój mężulek jeszcze nie wrócił ze spotkania rodzinnego i muszę spać u siostry męża....a miałam nadzieję, na powrót do domu :-(

reklama
Do góry