reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam
?Ja juz sama w domku mąż w pracy, zjadłam jajeczniczkę ze szczypiorkiem potm się zbiram i czekam na rodziców bo jedziemy do babci a potm do nich.

Fifka: ja się dzisiaj czujesz ??spałaś w nocy czy skurcze ci dokuczały ?

nalaa: a czy w tym filmie jdna z babek rodziła w domu w wodzie? bo chyba to oglądałma na tvn style

zaraz zrobię fotkę zdjęcia z usg to pochwalę się moja córcią :-)

reklama
Lamia śliczna jest :) będzie synowa dla mnie ;) no chyba że się okaże że koleżanka ;)
A czuję się nie najgorzej jakoś ciężko mi na żołądku po śniadaniu ale ogólnie ok :)

no kochana będziemy jakos parowa nasze dzieciaczki :-)
Ale poiem ci ze nadal jestem w szoku, bo pzrez 4 miesiace mówiłam do brzuch ON i ciesze sie bardzo (bo na początku bardzo chciałm kobietkę mieć) ale toche mi szokda bo juz widzialm oczyma wyobraxni mojego synka :-)
ale najważniejsze ze wszystko jest dobrze,ze sie rozwija prawidlowo, oby tylko poród dobrze przebiegł

Lamia...jakie piekne zdjecia!! wszystko tak wyraznie widac:happy: gratuluje! :*

dziewczynki macie moze jakies super przepisy na ciasteczka piernikowe? takie kruche ciasteczka...bo ja kupilam juz foremki, ale przepisu dobrego nie moge znalezc...

Kochana chciałaś to masz :p a że mówiłaś on się zdarzyć mogło. Ja też mówię a mogę się również zdziwić hihi ;) pomyśl jak będziesz stroić pannę chodzić potem na zakupy z nią :)

Mnie się nadal mordka cieszy na ten wózek co nam się trafił za grosze :)

Ja piekłam wczoraj ale ciasto piernik i powiem wam że wielka blaszka i już się rozeszła nawet nie będę miała czym poczęstować kolegi jak przyjedzie potem.

Neciuszka...jezeli sprawdzone to daj na piernika...:) upieke na wigilie...no ale na ciasteczka tez by sie przydalo bo chcialam ustroic nimi nasza pierwsza wspolna choinke :)

reklama
Do góry