reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav gorzej jak charakter zostanie :-D wtedy trzeba będzie drugą ciąże dla wyrównania :tak:

Dziureczko dziękujemy za info od Dagne ;* Buziaki dla ciebie i dla naszej mamuśki! :*

Magdalena ja nie patrze na kwestie finansową w tej sprawie... jedno czy dwojeto nie jest finansowo aż taka różnica (i tak cała wyprawka zostanie na drugie) Poza tym wole skromniej żyć a dać Konradowi rodzeństwo... Obym tylko miała z moim stałą pracę wtedy damy sobie radę. :tak: A co do mieszkania my mamy dom jednopokojowy plus nasza sypialnia... fakt jest duża łazienka i kuchnia ale to nas nie urządza... ale wiem ze damy sobie radę :-)

Netka fajne rzeczy!! :-D Czasem na ciuchach faktycznie perełki można dorwać! :tak:

No ja mam mieszkanie w sumie to jednopokojowe bo nasza sypialnia to nie można powiedzieć, że to pokój, skośny dach pod dosyć mocnym kontem... w tej kwestii finansowej bardziej chodzi mi o powiększenie mieszkania niż samo comiesięczne życie. Bardzo bym chciała drugie dziecko, ale zobaczymy jak się potoczy! Co ma być to będzie :-)

Dacie radę :tak: Ja nie wiem co mi odwala z tym rozmyślaniem o drugim maluszku! Serio... im bliżej rozwiązania tym bardziej chce mieć dwójkę... :szok: znaczy zawsze chciałam, ale to było takie bardziej słowne, a teraz to już w myślach staram się o siostrę lub Brata dla Konradka :-D

Porąbana baba :tak:

No mój właśnie wstał i zabiera się za sprzątanie :sorry2: tak w zasadzie sam z siebie, chyba ruszyło go po wczorajszym

My mamy jeszcze jeden ogromny pokój (40m2), ale on jest zupełnie nie wykończony... nie ma doprowadzonego grzania itp... więc tam trzeba zainwestować kupę kasy w to,... ale jak coś to jest,

Ostatnia edycja:
Zafasolkuję dokładnie... ja jeszcze pamiętam jak dowiedziałaś się o ciąży,... a tu proszę :szok: Ja trafiając do szpitala mialam niepełne 30 tygodni...tu proszę już 32 leci... zaraz 33.... Kiedy to minęło... :sorry2:

neciuszka: ale ci sie udało fajne rzeczy upolować, szczególnie płaszczyk mi się podoba bardzo

fifka: mój to twierdzi ze jak mnie pozanł to byłam, słodka , niewinna , grzeczna i w ogóle anioł, a teraz to kawał wydry :-), na co ja mu zawsze ze dzieki tobie przeszłam przemiana z anielicay w demona hihihi

fasolka: mnie (.)(.)nie bolą ale za to strasznie swędzą, szczególnie lewy masakra

reklama
Oj tak ja poród tuż tuż teoretycznie w każdej chwili może się zacząć a ja czuje sie jakby minął zaledwie tydzień od dnia kiedy dowiedziałam sie o ciązy szok.

Mój wczoraj jedziemy autem i mówi chciałbym żeby juz była ale chciałabym żeby do stycznie zaczekała łezki mu poleciały że nie umie sie już doczeka codziennie odlicza dni do stycznia

Do góry