reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja nie wiem jak ja do 17stej wytrzymam, do badania usg 3D, już tylko o tym mysle, i oby mój S. sobie załatwił i udało mu sie zwolnić na chwilkę , jak nie to pójdą moim rodzice o ile mama sie wyrobi z pracy bo jest w niej do 17stej a jak nie to tylko z tatem pójdę

oto i ono! zawiesiła mi się strona podczas wczytywania zdjęć i musiałam wszystko na nowo robić :/

Piękna suknia na studniówkę, sylwestra i nie tylko! Zabrze • Ogłoszenia Tablica.pl

może ktoś będzie zainteresowany! :-)

Śliczna ta sukienka! :tak:Ja jak zgubie brzuszek bym w nią weszła bez problemu, ale mam w domu dwie takie balowe sukienkii ni w ząb nie mogę znaleźć okazji by je założyć... :confused:

Dobranoc kochane :* jutro na 18 do pracy na wigilie slozbowa ide :szok: boje sie...

Czego ty się boisz? :-D

Lamiav to trzymam kciuki zeby mąż dotarł!! Ja byłam ze swoim na 3D! Fantastyczne przeżycie!! :tak:mój był oczarowany!

hej dziewczynki ;*

Coś mi od wczoraj wlazło między kręgi karkowe i boli niemiłosiernie przy każdym ruchu głową.... dzisiaj niemal nie dałam przez to rady spać, a każde przewrócenie się na inny bok było dokładnie rozmyślne... :zawstydzona/y: Chyba w poprzednią noc krzywo spałam albo mnie przewiało....

Rozumiem, ze trzymać kciuki za chłopaka? Czy jest Ci obojętne co w sobie nosisz?

Ja mam teraz wizytę na koniec grudnia, a 3D w styczniu:-)

A zapomniałam Wam napisać, sytuacja u moich rodziców

Siedziałam z Tata bo mama jeszcze była w pracy, no i po 16 dzwoni do taty:
- przyjedź po mnie
- nie mogę
- dlaczego nie możesz?
- bo mam gości
- jakich gości?
- aaaaaa
- no nie cuduj, kogo tam masz? Wiem, ze jest Ewelina i kto jeszcze?
- no jak to kto? Ewelina z wnuczką

hahhahaha myślałam, ze padnę słysząc tę rozmowę:-)

Ostatnia edycja:
zfasolka: mi obojętne tylko tak od początku intuicja mi podpowiadała że to hcklopak ze juz tak myślę, ale z 2giej strony dla męża chciałbym zeby to była dziwczynka, a ja chce aby zdrowe, pierwsze dziecko to nie ważne czy ch czy dz
Mam wrażenie ze nasi rodzice maja totalnego świra na punkcie naszych dzieciaczków :-)

fifka: no taka chwila gdzie poznamy płace to przydał by się mąż, tym bardziej ze byął ze mna od początku na wszystkich badaniach i usg a tu taki ważny dzień a mu akurat zmiana wychodzi,
Jak jest jeszcze two mąż to niech ci rozmasuje, albo okłady sobie zrób na kark z ciepłego ręcznika

Nie da się rozmasować... bo to kości bolą a nie mięśnie... może spróbuje tymi okładami ciepłymi...

A no dlatego trzymam kciuki żeby dał radę.:tak: Mój bardzo chciał chłopaka i jak na usg zobaczył jajeczka to chodził dumny jak paw! :-D a ja chce teraz drugą dziewczynkę w odstępie do 2-3 lat.- zobaczymy czy wyjdzie ;-)

moja metoda na ból w karku, skierować na kark strumień suszarki do włosów i delikatnie kręcić głową, wtedy wszystko się tam rozgrzewa i rozluźnia. Po paru minutach takiego "masażu" zawijam szyje i kark grubym szalem i to zawsze troche pomaga i przyspiesza "leczenie"

reklama
fifka: moja koleżanka, jak była w ciaży to mówiła : a 1-2 lata i chce 2gie dziecko, a ostatnio z nią rozmawiam, jej synek ma tewraz 8 miesięcy, i pytam no i jak kiedy się zaczynacie starać o 2gie, a ona: oj wiesz myślałm ze dam radę ale raczej nie prędko, mały zaczyna tak szleć że mam przy nim masę roboty, a jak by się okazało ze znowu muszę pod koniec ciaży leżeć to nie dałbym rady, takez na 5 lat odkładaja starania o ile po tym czasie sie zdecydują. :-)
Także fifka życze ci zebyś miała 2gą córeczkę ale pewnie też troche poczekacie.
Ja tez bym chciał jeszcze jedno ,ale czy ja wiem będę już po 30tce zobaczymy jak ten poród przeżyję :-)

Do góry