reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ja te metodę polecam, i ja dodatkowo takie bóle smaruje naproxenem. Lekarz mi to dał na rwę kulszową i powiedział, że jak mam jakieś mięśniobóle, bądź reumatyczne to sobie tym naproxenem smarować delikatnie. Tylko najpierw suszarka, później naproxsen.

Masakra moje (.)(.) znów dzisiaj szaleją. jak mnie co raz któryś dziabnie, to az taki nieprzyjemny impuls po ciele przejdzie - uroki ciąży ;-)
Jutro jadę zakupić nowe staniki bo z dotychczasowych mi już wypływa. I muszę tę koszule na święta sobie gdzieś wykupić.

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav ja sobie zdaje sprawę z tego że może mi się odmienić :-D dlatego ustaliłam z mężem że dokóki nie będziemy mieli dwójki to nie będziemy się jakoś specjalnie zabezpieczać. Będzie co ma być... Ja tż sie boję ze drugą ciąże bede przechodzić równie ciężko... ale z doświadczenia mam które mają dzieci w niedługim odstępie to tylko tak strasznie wygląda... rok i nawet tym rodzicom zaczyna być lżej bo dzieci zajmują sie sobą i odciążają rodziców. Poza tym ja nie chce mieć jedynaka zazadne skarby świata... uważem ze to skrzywdzone dzieci... mój M jest jedynakiem i też tak twierdzi.

Choć najpierw muszę przeżyć ten poród i zobaczymy :-D

Zafasolkuję dzięki :*

Wiesci od Dagne...

Wychodzi do domu ale tylko dlatego,że ma blisko do szpitala. 21 ma mieć ktg,oczywiście cały czas z torbą szpitalną w gotowości a jak nic nie "ruszy" to 27 do szpitala i wywoływanie czy jak to Dagne napisała "prowokacja".

Dzień dobry lachonki ;)

Melduję się na posterunku.

Lamia, Fasolka no powiem że na mnie koszula ta XXL to akurat jest, ma troszkę miejsca jeszcze na naciągnięcie się na brzuszek.

magdalena ja używam photo scape. A ustawiłaś sobie jaki rozmiar tego połączenia w programie? Bo może szerokość za mała i dlatego też. A swoją drogą to forum też zmniejsza nieco.

Was zebrało na narzekanie a ja mam dobry humor od kilku dni haha

Wczoraj sobie znalazłam na ciuchach czaderskie dresy, kurteczkę na po ciąży i pajacyka dla młodzieży mojej w paseczki :D

no własniew fifka: najpier przeżyjmy porody a potem będziemy planować, dobrze że twój mąż chętny, bo mój stwierdził że mam w ciazy paskudny charakter i nie chce mnie takiej :-D

neciuszka: a ja jeszcze po ciucholandii nie buszowałam, moja mama pracuje w ciuchu i wiem że po cichu mi dla dzidziusia odkłada ciszki- nie wiedząc jeszcze co to będzie :-), a mi się jakos nie chce łazić ale przydała by mi się kurtka tak zimowa, bo w swoją rano się dopinam a jak wychodze z pracy to jestm bardziej spuszona i nie mogę się zapiąć :-)

Lamia no my wczoraj się wybraliśmy bo dresa potrzebowałam na zmianę ciepłego długiego. Znalazłam zielone alladynki hihi

Ja czekam na donosiciela czy przyniesie dziś paczkę z ciuszkami.

Dzień dobry!
Neciuszka piękne rzeczy!

Fifka co do sukienki to właśnie dlatego ją sprzedaje bo faktycznie to taką sukienkę można ubrać na jakąś studniówkę albo jak ktoś idzie na takiego wytwornego sylwestra a i też coraz rzadziej... zobaczymy jak się nie sprzeda za min. 200zł to nie będę jej sprzedawać tylko odetnę u krwacowej ten duł i zostanie taka prosta, elegancka, obcisła sukienka, którą będzie można założyć na więcej okazji.

A co do drugiego dziecko to ja już niestety pozostawiam tą sprawę stronie finansowej... my mamy mieszkanie z zaadaptowanego strychu i mamy możliwość powiększenia go więc jeśli nam się to uda to wtedy na pewno bym się zdecydowała no i same zarobki też robią swoje w tej kwestii...

reklama
Do góry