reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no no magdalenko suknia boska ale w zyciu w nia nie wejde.. chyba ze 37kg strace
alke slicznie dalas ogloszenie ladne zdjecia ;-)

Hihihi, koleżance jest stanowczo za mała na tych zdjęciach, bo ona w biodrach musi być luźna żeby można było usiąść :-p no ale ja w nią tym bardziej nie wejdę a zdjęć ze studniówki nie mam żeby było ją widać w całej okazałości.

magdalenko truno by ci bylo z brzuszkiem w nia wejsc ;-) ja swoja ze srudniowki przerobilam i mam spodnice mialam ja na sylwestra u brata a gorsetu nie przerobilam zaduzo mi biust urósł;-)

Uciekam spać! Oczęta mi lecą a jutro muszę w miarę wcześniej wstać bo dzisiaj nic się nie uczyła więc trzeba nadrobić... :baffled: już chce mieć to za sobą i spokojnie skupić się tylko i wyłącznie na porodzie! :-p Dobranoc :*:*

witajcie,
Ja dzisiaj długo nie posiedzę bo mamy rade nadzorczą i opłatek - nie cieropię takich rzeczy w pracy

donia, atna: ja mam taki program picasso i tam daję opcję ocieplenie i dlatego jestm taka opalona , taki trik- ale ogólnie to tak się opalami i piję dużo soków z marchwi przez co mam często pomarańczowe dłonie :-) w ciaży ataram się pić mniej bo niechce pomarańczowego dzidziusia urodzić

fasolka: nie chrzań głupot tylko jak cykniesz brzuszek to wstawiaj i się chwal - zrozumiano !!!!!!:-D

fifka: no jako osiemnastolatka to mogłaś na miss startować pięknie,a w tych blond włosach to też ci ładnie tak egzotycznie , :-)

magdalena: ja swojego męża na studniówce jeszcze nie znałam :-), slicznie wyglądasz

pyscek: masz bardzo ładną buźkę :-)
I kolejny raz widzę dziewczyny jakie wy młode jesteście no ja nie mogę , aż mi szkoda że ja już 30 dobijam :-(

A fasolka: nie wiem czy widziałąś ale pisałm ci o koszuli do karmienia że mi już przyszła i jest bardzo fajna, rozciąga się ja zamówiłam L/XL i jak na mnie jest luźna a szczególnie w biuście ale moze mi jeszcze urosną cychy :-)

Ael: biedaku ty ale się męczysz z tym swoim królewiczem, ale może po takiej dawce łez będzie spał bite 12 godzin i sobie odpoczniesz , trzymaj się młoda mamo :-)

dziurka: pozdrów dagne niech szybko rodzi

cos chyba jeszcze miaąłm ale nie pamiętam

reklama
Do góry