reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscku, dzięki za zainteresowanie :) Atan już powiedziała co i jak, nic się nie zmieniło ;)
Pytałam co u Ciebie, ale nikt mi nie powiedział, ale widzę, że nowy cykl. A czemu tamten był taki, gin coś mówił?

Pyscku, dzięki za zainteresowanie :) Atan już powiedziała co i jak, nic się nie zmieniło ;)
Pytałam co u Ciebie, ale nikt mi nie powiedział, ale widzę, że nowy cykl. A czemu tamten był taki, gin coś mówił?
o widzisz nikt o mnie nie pamięta :cool: ehh ... nie nic mi nie powiedział :( znów dostałam dupka i przyszła @ a blada kreseczka druga znikła i pojawiła się non stop jedna grubaśna :confused2: no ale teraz zaczynam nowy cykl obserwacyjny :tak: postanowiliśmy z mężem nie starać się tylko przytulać się jak nas ochota najdzie :laugh2: i nawet jak wpade zaliczymy to będziemy się cieszyć :-D

Dobranoc kochane :*
jutro ide do kumpeli i na spotkanie swiadomej mamy wiec bede poznym wieczorkiem ;-) buziaki:*

No więc i ja dołączam do Was na noc... do tej pory zakuwałam więc nie mogłam otworzyć nawet laptopa bo zaraz by mnie tu ciągło!

Sil no to trzymam mocno kciuki!! Moja bratowa miała termin na 21.12 i dziś już urodziła malutką księżniczkę! A więc trzymam kciuki i oby to Twoje dziecię zechciało już ostatecznie wyjść na świat :-)

Fifka chciałam zapytać co się stało takiego ale chyba już uciekłaś spać...

Pyscku za Ciebie trzymam mocno kciuki!!!!

reklama
Do góry