reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny:) dołączam do was;) staramy się z mężem od 4 miesięcy (od ok 6 się nie zabezpieczamy). Jak narazie nic nam nie wychodzi;( ale nie poddajemy się i próbujemy dalej;) mam nadzieje ze się w końcu uda;) u nas staranie się utrudnia fakt, że mam długie cykle ten cykl 38 dni a poprzedni aż 48

reklama
testów owulacyjnych jeszcze nigdy nie stosowałam, narazie myślałam że podejdziemy na luzie bez wspomagaczy, ale coraz bardziej się przekonuje że to nie jest takie proste. a co do mierzenia temp mam pytanie, można mierzyć wieczorem? słyszałam, że trzeba rano, ale ja wstaje o 5 do pracy więc nie bardzo mam czas mierzyć

polinkaa nie da mierzyć się wieczorem... zawsze rano i to przed wstanie z łóżka... inaczej temperaturajest niemiarodajna... jeśli masz z tym problem to proponuję testy owulacyjne takie z allegro za 1zł. U mnie ładnie wyznaczały owulację. :tak:

Dziewczyny pomocy !! Dzisiaj mam 16 dc, cykle mam 28 dniowe, ostatni jakoś nie wiem dlaczego trwał 26 dni. Od 9 dc robię testy owu.Do 13 dc kreska kontrolna ledwo widoczna. Od 14 dc kreska testowa ciut jaśniejsza od kontrolnej, wczoraj (15dc) to samo, dzisiaj testowa jasniejsza niż wczoraj i przedwczoraj ale taka sama jak kontrolna. Co się dzieje?? Jak mam to interpretować??:crazy:

Missbella masz to tak interpretować ze nie masz teraz owulacji (albo miałaś wcześniej, albo będziesz miała później) Rób testy dalej, jeśli nic nie bedzie wychodzić aż dostaniesz @ to zgłoś się do lekarza na kontrole.

witajcie słońca :D
witam nowe staraczki :)
co na forum ?? bo nie chce mi się nadrabiać :( wiadomo coś o Sil i Dagne ??
no nic lecę się kąpać ... może jak wrócę czegoś się dowiem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek Sil i Dagne chyba jakiś strajk prowadzą hihi ;) żadna z tego co mi wiadomo się nie rozpakowała

A wogóle to co tu tak cicho dziś? Wszystkie się sekszą czy cooooo

Do góry