hello
no fasolka my zawsze z rana na posterunku :-)
Śpisz na swojej podusi -rogalu ?? BO moja strasznie szeleści i przeszkadza mi to w spaniu poza tym zajmuje sporo miejsca, więc przydało by się męża z łóżka wygonić ,ale nie lube spać bez niego, bo jak śpimy to muszę dotykac ,jego nogę rękę co kolwiek inaczej nie zasnę :-)
fifka: co to za doła miałaś wczoraj wieczorkiem ??
Tak ci sie miło dzień skończył, bo masz nową gin która o ciebie zadba, a ty taki smutasek
atan: cmok w brzusio ;-)
neciuszka: widzę ze zaszalałaś i zmieniłaś avatarki
i suwaczki
pyscek: dobrze ze ja wczoraj na wieczór nie widziała tej fotki z "owocami ", bo bym sie jeszcze na męża rzuciła :-)
witam nową staraczkę
silka: no to powodzenia i obys szybko urodziła
piję na noc melisę żeby spać ,ale dzisiaj w nocy mój dzidzius postanowił że nic z tego, tłukł się wariował i nie mogłam się w żadnej pozie ułożyć,
no fasolka my zawsze z rana na posterunku :-)
Śpisz na swojej podusi -rogalu ?? BO moja strasznie szeleści i przeszkadza mi to w spaniu poza tym zajmuje sporo miejsca, więc przydało by się męża z łóżka wygonić ,ale nie lube spać bez niego, bo jak śpimy to muszę dotykac ,jego nogę rękę co kolwiek inaczej nie zasnę :-)
fifka: co to za doła miałaś wczoraj wieczorkiem ??
Tak ci sie miło dzień skończył, bo masz nową gin która o ciebie zadba, a ty taki smutasek
atan: cmok w brzusio ;-)
neciuszka: widzę ze zaszalałaś i zmieniłaś avatarki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
pyscek: dobrze ze ja wczoraj na wieczór nie widziała tej fotki z "owocami ", bo bym sie jeszcze na męża rzuciła :-)
witam nową staraczkę
silka: no to powodzenia i obys szybko urodziła
piję na noc melisę żeby spać ,ale dzisiaj w nocy mój dzidzius postanowił że nic z tego, tłukł się wariował i nie mogłam się w żadnej pozie ułożyć,
Ostatnia edycja: