reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszek znalazłam coś takiego W przypadku przodozgięcia macicy lekarze zalecają pozycje, w których partnerka klęczy lub leży na brzuchu. Takie ułożenie ułatwia plemnikom dotarcie do przedniego sklepienia pochwy.

reklama
Witam:-)
Kwiatuszku najwazniejsze ze juz wiesz co było problemem, u mnie juz w czasie mojego pierwszego badania gin lekarka mi stwierdziła tylkozgiecie i od razu mnie nastraszyła, ze moge miec problemy z zajsciem w ciąże...ale pamietaj to nie jest problem, wystarczy odpowiednia pozycja i juz :-)niejedna kobieta ma jakos tam inaczej ulozona macice i zachodzi w ciąże, mi wydaje sie ze pomoglo to ze po przytulaniu trzymalam nogi w gorze:-p

ja tu zaraz zasnę, nioe mogę się opanować !!!!!!!!

neciuszka: ty te mięcha już na święta pieczesz ???

ja mam chęć na boczek pieczony rolowany i będę go robiła mniam, mniam
karczek mam juz kupiony tylko nie wiem jak go piec cos innego bym chciała ale nie mam pomysłu

A jakie ciasta pieczecie ????

Ael: dzieki , to kupie 3 biustonosze,. ale juz je kupić czy tak z miesiać przed porodem ???

neciuzka dziekuje bardzo

tak o tym pisza
nadmierne przodozgięcie - jest to ułożenie nieprawidłowe. Towarzyszy mu zazwyczaj niedorozwój macicy lub zaburzenia hormonalne. Nadmierne przodozgięcie może wywoływać bolesne miesiączki oraz powodować bolesne współżycie w niektórych pozycjach i może być również przyczyną pierwotnej niepłodności.

dlatego malz ma podreperowac armie bo maja utrudniony dostep

Dzie na święta już :p mój mąż stwierdził że to na użytek przedświąteczny. Po prostu nam się wędliny przejadły. ja wogóle nie jem wędlin a takie mięsko dziubnę przynajmniej.

A ciast nie piekę w tym roku bo mam zakaz chyba że mąż będzie w domu i mi pomoże to coś się zrobi. Teściowa ma robić sernik z rosą a co jeszcze nie wiem.

Kwiatuszek nooo twój podreperuje armię plus odpowiednia pozycja i zobaczysz że się uda

reklama
Do góry