reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuje: ja tego złomka miałam. Fakt - 2 lata temu kupiony, czyli jeden z pierwszych takich. I na prawdę nie polecam:| Niczego poza wordem na nim nie odpalisz. Na inne programy jest po prostu za malutki. A ten nasz na domiar złego b. słabo łapał wifi. To już wg stał się bezużyteczny..

Co to za sezon na pawie dziś..

reklama
milia, a skąd jesteś? Mój szanowny małżonek informatyk/elektronik i zazwyczaj wybiera komputery nam i naszym znajomym. Może by coś doradził;)
ja jestem w sumie z Radomia, ale czasami tak jak dzisiaj do czwarku wyjezdzam na studia do wwy...ale moze zeby was nie fatygowac to zapytaj meza o to jaki by polecil...ja teraz mam asusa i jestem bardzo zadowolona, mam go od 5 lat, wiec czuje ze jednak juz czas na zmiany... nowy lapek musi byc maly, kolorowy, bateria musi dlugo trzymac i musi miec troche pamieci, bo ja tam zawsze pakuje milion rzeczy w niego, mimo, ze mam dysk przenosny...jezeli chodzi o grafike to mnie nie obchodzi za bardzo, bo nie gram na nim...
jak mozesz to odpisz mi na PW, nie bedzimy juz zasmiecac dziewczyn:-)

Dzień dobry!

Pragnę Panie ponformować,że Dagne na pordodówce!!

Rozwarcie na 3 cm,skurcze co 4 minuty...
Czekamy i mocno trzymamy &&&& za Malutką Kalinkę,za Mamusię i Tatusia

No to rewelacyjnie! Bo biedna już chciała bardzo urodzić! Trzymam kciuki Za Ciebie i Kalinkę!! Oby szybko poszło!

dagne trzymamy kciuki :-)))

a żeby było śmieszniej Dagne dziś ma urodziny :-)

No właśnie, a ona bardzo chciała urodzić w swoje urodzinki! :-)

A kobiety z 3 trymestu jadłyście kwasy omage 3???????????????????????????????

Ja jem witaminki z OLMIP'u dla kobiet w ciąży i tam jest kwas omega 3 ;-)

Fifka co do tej mojej bratowej to ja to wszystko rozumię i nie mam jej tego za złe tylko mojemu bratu... :-( bo napisać mi sms'a wieczorem to miał czas, żebym mu zamówiła karmę dla jego psa na Allegro...

Ja pije FLORADIX bo miałam niewielki niedobór żelaza ale jest tam wiele innych waznych witaminek dla dziecka. ok 25zł kosztuje.Ale starcza na króko bo tylko 250ml i trzeba brać 10ml dziennie rano i wieczorem.

Zaraz uciekam bo jade depilować brwi i farbować bo kurde moje sa takie jasne a kredką to nie fajnie wygląda a pozatym niezbyt długo sie trzyma. Pogoda cudowna słoneczko lekki mróz :)

Dzisiaj składamy łóżeczko mimo tego że mam ten kosz mojżesza ale jakoś wole tradycyjne łóżeczko.

Fifka czy Twój Konradek też ma tak często czkawkę?? Bo ja ostatnio strasznie często zauważam i to tak, że cały brzuch mi podskakuje. Bo do tej pory po prostu odczuwałam w środku, że mu się czka a teraz widać gołym okiem

hej :)
Fifka włączyłam to rmf. Rzeczywiście fajna sprawa, aż się milej zrobiło. Szkoda tylko, że śniegu nie ma.

Kurczę znowu mi opryszczka na ustach wyszła. Nie mam już sił. Boli jak diabli. Po porodzie będę musiała zacząć stosować heviran profilaktycznie ;/ Stosowała któraś z was?

Laura to lecz jak najszybciej to w ciąży nawet opryszczka jest groźna... :crazy: oczywiście nie pisze tego, żeby Cię straszyć tylko tak dla informacji!

reklama
Do góry