reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam się skoro świt:D

Dagne rodzi w swoje urodziny, nieźle:-p Tak jak chciała. Ja chciałam tylko wyrazic wyrazy współczucia męzwi i rodzinie, dla których grudzień będzie finansowo bardzo ciężkim czasem;)

Co tam, jak tam?

reklama
Dagne...3mam kciuki, zaciskam mocno tak jak Fifka nogi :p;-):-)
Ael...jest w ciazy! jest w ciazy!! ale by byly jaja...wiesz, ze gumka to 100% nie daje:sorry2::-p

a ja szukam nowego ladnego dobrego laptopa...moze macie jakies pomysly? musi byc na pewno maly...:-)

Witam kobietki.

Jeśli któraś chce odsprzedam dwa listki Falvit mama i całe opakowanie 20 szt Prenatal Clasic. To tak z ogłoszeń parafialnych.

Mila ja się ślinię na netbooka ale wahamy się nadal czy nam konieczny jest.

ael: a ty karmisz jeszcze? to jak to z tym@ jak sie karmi to można dostać czy nie?
Mi tak wygodnie bez @ że nie wiem jak wróci to się załamie :szok:

Fasolka: wiesz co z tym kibelkiem to ja też mam problem, siku zrobię ale coś grubszego to jest problem, i czasami z pracy wychodze napompowana jak balona :-D, ale za to na dworze to sobie pozwalam , jak nikt nie idzie oczywiście ;-)

A ja zamówiłam wczoraj koszulkę do karmnien ia, taka jak fifka pokazywała, szarą z fioletową wstawką, :-) to sobie wymyśliłam na prezent od rodziców,

A kobiety z 3 trymestu jadłyście kwasy omage 3???????????????????????????????

Neciuszka, co ci?

A moje dziecie dziś po raz pierwszy z rana się wpięło chyba.. Nie czułam takiego pojedyńczego kopa, tylko caly brzuch po prawej tak mi sie wypiął i naciągnął. Ciekawa nowa obserwacja...

Milia ja polecam laptopy firmy Dell! Oni specjalizują się w tych malutkich a "bebechy" mają naprawdę dobre (a nie te Atomy itp...) ja o takim marzyłam, ale musiałam Kupić mojego HP bo te Delle są cieżko dostępne w sklepach stacjonarnych... raczej w wysyłce...

Lamiav mi nikt nie kzał łykać to nie łykam... biorę tylko magnez i potas bo mam niedobór.

Ide jeść robić... dość tego leżenia w betach... trzeba się ubrać dla własnego samopoczucia...

Ehh pawik ale taki, że łooooooo. I już wiem co je wywołuje. Tak działa na mnie Falvit mama jak nie brałam tego tylko inne spokój był. Dwa dni teraz zapomniałam w tej ilości leków i spokój był dziś wzięłam i masakra moment mnie zebrało.

reklama
Lamiav, mi teraz lekarzyna kazał dokończyć listek foliowego i i dał jakieś tam tableteczki, które zawierają w sobie magnez, foliowy, deczko żelaza i właśnie kwasy omega 3.
Odnośnie kompa to ja bym chciała maluśkiego netbuka 10, ale mi go mąż z głowy wybija, a ja jednak jako mały gadżecik bym się nie obraziła - nawet bym na niego miejsce w torebce znalazła ;-)

Do góry