reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nala ja to malowałam :-D Mąż pomaga mi kolorować bo ja nie moge stać.

Pyscek
tule cię bardzo mocno :* Ale przynajmniej sprawa się wyjaśniła i zaczniesz kolejny cykl starań!

:szok: wow no to masz talent, moge tylko pozazdroscic :-)

a ja oficjalnie jutro zaczynam II trymestr :-)

Ostatnia edycja:
reklama
pyscek :*<głaszcze>:* bedzie dobrze na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nala gratuluje 2 trymestru :-)

Dzięki słońca za fluidki ... nom wiedziałam że po dupku dostanę @, ale następny cykl przede mną ... mąż już mi zapowiedział że nie odpuści mi teraz z przytulankami :szok::confused2:
Atanku jak się czujesz ?? śliczne ubranka dla małej zapodałaś :-D
Fifka żoneczko jak tam się czujesz ?? malunki boskie :tak: najbardziej mi wpadł w oko lew i zebra :-D

witam się i ja, cudzoziemsko :)
Atan piękne te ubranak, mieścisz się jeszcze w szafkach? szczególnie mnie urzekła kurtka nike :-D, dziękuję Ci za priv wczoraj
Fifka super rysuneczki i oszczędzaj się.
Ja po przeczytaniu tego co się stało Dziurce jestem w szoku :szok: Boże jaki ten świat jest niesprawiedliwy. Strasznie mi źle z tą informacją, ale czy chociaż wiadomo dlaczego???

Pyscek to chyba dobrze, że @ przyszła, możecie zacząć kolejne staranka, teraz na pewno się uda :tak: przesyłam milion fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od kluseczki Amelki ;-)

A gdzie matka chrzestna mojego dziecka Magd.@ zapomniała o nas??? :confused:

reklama
niema za co niewiem wszystko na strychu w styczniu panele i komoda stanie i bedzie wielkie pranie ;-) a kurteczka z lumpka i na wieksze dziecko ale byla taka ładna wiec trudno jej nie wziasc i maz ja znalazl ;-) za te wszystkie ciuchy 60zl zapłaciłam ;-)

Do góry