reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku my nie mamy pokoika dla dziecka, a jedynie w salonie wydzielony kącik. Tam miało nic nie być... ale pomyślałam ze zrobie sobie tą przyjemność :-D a co!

Atanku
super ubranka! Najbardziej podoba mi sie ten puchaty sweterek :-D

reklama
IWASKU no takie skromne życzenie mam po prostu co do tego stycznia :-p Ja też nie mogę narzekać na teściową, też mi ostatnio powiedziała, że jak będę chciała koniecznie mieć coś posprzątane na święta ( w sensie w szafkach) to mam po nią zadzwonić. I tak pewnie nie skorzystam bo przeciez mam jeszcze K ale miło z jej strony.

Fifka ślicznie! Zazdroszczę :zawstydzona/y:

Atan super ubranka. Ty szalejesz w lumpexach a ja na Allegro, uwielbiam oglądać ubranka używane ale z oryginalnych marek i w śmiesznych cenach.... tak właśnie kupiłam większość garderoby dla małego z NEXT'a i tego się będę trzymać w późniejszych rozmiarach :-p

Fifka mega zajebiste:D aż mi się przypomniało jak ja z bratem - on rysował a ja malowałam- postacie z bajek :D miałam wszystkie postacie z looney tunes (czy jak to sie tam pisze) itp :D

Atan śliczne te ubranka :D a takie body białe(identyczne) widziałam u nas w tesco chyba za 40 zł 3 sztuki :p

Witam się :-)
Dziurko kochana trzymaj się mocno i ciepło. Tule Cie z całych sił!
Wow Fifka, Twoj mąż ma taki talent? cudownie to wygląda
Atan piękne ubranka i w pięknych kolorach;-)
A ja melduje, ze byłam dzisiaj na usg, wreszcie przez brzuch:-) Byl ze mną moj mąz i teraz tylko ciągle pisze mi sms, ze dzidzius machał łapkami :-) dziecię moje rośnie pięknie i jest wg dl. ciemieniowo siedzeniowej starsze o 5 dni niz wg.ostatniej miesiączki

Fifka: pięknie!!:) Do tych mebelków z meblika będzie bardzo pasować:) A co do farb, to ja kiedyś malowałam samym pigmentem i też było ok. Ja lubię sobie pocieniować trochę, a takimi akrylowymi nie mam cierpliwości:-p

Atan: cudne:) Takie dziewczęce:D coraz bardziej mnie ciekawi co tam moje dziecię ukrywa;)

Pyscku: tulę i ~~~~ na kolejny cykl

Ostatnia edycja:
reklama
Nala ja to malowałam :-D Mąż pomaga mi kolorować bo ja nie moge stać.

Pyscek
tule cię bardzo mocno :* Ale przynajmniej sprawa się wyjaśniła i zaczniesz kolejny cykl starań!

Do góry