reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a my również rozpoczęliśmy starania już w 7 dniu cyklu i tak co 2 lub codziennie nawet przytulachy mam nadzieje że zadziała w tym miesiącu a co do testów owulacyjnych to sobie odpuściłam i trochę wrzuciłam na luz staram się nie nakręcać, to dopiero 2 cykl naszych starań także narazie pełen spontan :)

mary-beth trzymam kciuki za temp. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
a my również rozpoczęliśmy starania już w 7 dniu cyklu i tak co 2 lub codziennie nawet przytulachy mam nadzieje że zadziała w tym miesiącu a co do testów owulacyjnych to sobie odpuściłam i trochę wrzuciłam na luz staram się nie nakręcać, to dopiero 2 cykl naszych starań także narazie pełen spontan :)

mary-beth trzymam kciuki za temp. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Paulina - dzięki, jeszcze się z Tobą nie witałam, więc mówię "cześć"! ;-) I trzymam kciuki za Wasze staranka! :tak:

kacha nie smutaj się, najlepiej wyłącz się na te dwa dni, nie myśl ze się nie udało i że się udało. Nic już w tym cyklu nie można zrobić. Jak dostaniesz okres to zaczniesz od nowa, bo co innego można zrobić. Ja tu będę trzymać kciuki za ten cykl, a jak sie nie uda to w następnym będę zaciskać też paluchy u stóp :) co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
amalfi dobrze, że jesteś pod opieką i dostajesz już hormonki. Teraz będzie o wiele łatwiej o dzidzie :) trzymam kciuki.
mary trzymam kciuki:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A dla wszystkich dziewczynek :) rozglądajcie się bo bociany są wszędzie :)
3877021-vector-ilustracj--jest-bocian-nios-cy-cute-baby.jpg

kacha,mary oczywiście życzę Wam by tempka nie spadla,oby ten cykl okazał się owocny...
ale czasami tak napisze(to do kachy) żeby wlaśnie się zbytnio nie podniecać,bo same się nakręcamy a potem to okropne rozczarowanie.
znam to uczucie doskonale,zawsze pierwszego dnia kiedy mnie zaleje,to łapię doła..
ja też się nakręcam tuż przed @,kiedy czekam na ten cud....i np.na mnie działa to jak ktoś napisze trzeźwo "nie nakręcaj się" i trochę podcina skrzydeł,ale lepiej się miło zaskoczyć,niż strasznie rozczarować....a poza tym codziennie myślimy o tym,więc psycha też robi swoje...
tak czy siak trzymam kciuki &&&&

kacha10 to juz roczek biedaczysko! A wspomagasz sie czyms? Moze pisalas wczesniej ale ja nie mam czasu tak za bardzo dokladnie tego przegladac?? Bo jak nie to moze warto. Nie wiem bo ja dopiero pierwszy cykl na wspomagaczu pojade.
mary beth trzymam&&& i nie testuj za wczesnie nie ma sensu. Ale mysle ze jest trafiony zatopiony po objawach ;-)

hej kochane dzisiaj dopadła mnie mała chandra mąż w pracy a ja siedzę sama i czytam jak można pomóc przy poczęciu. Staram się nie nakręcać i od ponad 2 tygodni wprowadziłam sobie zakaz oglądania wózków ubranek dziecięcych itp. :) narazie się trzymam :) pozdrawiam was wszystkie i miłego dnia życzę

Bafinka miłych i owocnych starań trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a tutaj artykuł do poczytania dla starających sie :)
http://mamzdrowie.pl/codzienny-seks-zwieksza-szanse-zajscia-w-ciaze/

Ostatnia edycja:
paulina a jak dlugo sie staracie jak mozna zapytac?
bafinka tylko chlopa nie zamecz hehe, oby sie udalo tym razem trzymam&&&

ja to nie mówię mojemu ze musimy sie dziś bzyknąć bo mam płodne.. to by go na pewno zniechęciło bo pomyślałby ze to z musu a nie z przyjemnością.... wiec po prostu się do niego dobieram aż do skutku:)

reklama
Do góry