reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kacha nie nakręcaj się! temp podwyższona świadczy,że była owulka,więc ona jeszcze nic nie oznacza....
mam nadzieje,że za 2 dni nie spadnie,bo wtedy bedzie można się nakręcać.
trzeba patrzeć trzeźwo na te sprawy,potem jest mniejsze rozczarowanie

reklama
Witam się serdecznie Kobietki :-)

U nas już 7 dzień cyklu i staranka ruszają pełną parą :-) Ze względu na to, że to pierwszy cykl bez tabletek i nie wiem ile będzie trwał (mam nadzieję że 9 miesięcy), to mierzę codziennie rano tempkę od 3 dni. W tym już się zorientowałam, poczytałam, mniej więcej wiem, jak ją interpretować. Ale dalej się gubię w tym, jaki jest śluz w dni płodne? Mógłby mi ktoś wytłumaczyć?... :confused:

Bardzo bym była wdzięczna... :tak: :laugh2:

Ostatnia edycja:
Wychodze za pol godz do mojej ginekolog. Trzymajcie za mnie, bo cos jest ze mna nie tak, za krotkie cykle mam, cokolwiek to znaczy. Boje sie jak cholera!!!!
Co do sluzu, to ja mialam ciagnacy, przejrzysty piekny sluz w tym cyklu ale owulki nie bylo :-(. Wiec nie mam pojecia o co w tym tez chodzi. Bylam pewna ze mam robilam testy owulacyjne i nic nie wykazywaly, potem poszlam do lekarza i moj pechol byl za maly. wiec z tym sluzem to nie rozumiem nic

lilou ja chyba dostane okres bo jestem od 2 dni b. nerwowa.dzisiaj czepiam sie meza a on siedzi cicho na jednym miejscu i nic nie robi.wiem ze z ta temp. nie ma co sie podniecac bo w kazdej chwili moze spasc i bedzie po wszystkim.jestem nastawiona pesymistycznie.to byloby zbyt piekne gdyby sie udalo.jak sie pojawi okres to ja juz nie wiem jak za te staranka sie zabierac.zostanie mi jeszcze 1 cykl staran i uplynie rok jak sie staramy bezowocnie.dopadl mnie jakis dolek.

Amalfi trzymam kciuki za wizyte.napisz jak bedziesz po.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem po wizycie i mam rozchwiana gospodarke hormonalna dostalam clomid przez 5dni i duphaston chyba 10 dni i w nastepnym cyklu jazda bez trzymanki. No i monitoring oczywiscie. Lece do pracy papa

reklama
Hej!

Witam się popołudniowo! Miałam właśnie odwiedziny mamy i braciszka i było bardzo miło! :-):-):rofl2::rofl2:

Kawki, herbatki? :rofl2:

Zobacz załącznik 294507

Zobacz załącznik 294506

Kacha - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, jeszcze nic nie jest przesądzone! :tak:
Amalfi - dobrze, że będziesz miała monitoring! Trzymam kciuki, zeby Wam się udało! :-)
Sergi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*:*:*

U mnie 33 dc, tempka nadal podwyższona, piersi wrażliwe - nic się nie zmieniło od 12.10, czyli od dnia gdy prawdopodobnie była owulka. Ogólnie jestem dość wrażliwa na zapachy - wczoraj farbowałam włosy i taki smród z głowy czułam, że szok! A to wyjątkowo niesmrodliwa farba! :eek: W środę testuję i proszę o kciuki, kochane... :tak::-):rofl2: Mam nadzieje, że mi nic do łba nie strzeli, by testować wcześniej... :eek:

Ja Wam slę wszystkim porcyjkę: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry