reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
O kurcze :szok: ciekawe jak ja bede miec, bo ui mnie ze sluzem tez raczej słabiutko, że jakbym miala na podstawie samego sluzu obserwacje robic to nic bym nie naobserwowała.

No właśnie u mnie jest dziwna sprawa, bo nie dość, że podziałał już w 1 cyklu, to jeszcze nie brałam go tak jak inne dziewczyny. Tzn słyszałam, że bierze się go 2x2, a ja biorę raz dziennie dwie tabletki...ale biorę jeszcze dodatkowo jedna kapsułkę siemienia lnianego z propolisem, słyszałam, że len też może wpływać na poprawę śluzu. Mój Mąż jest wielce zaskoczony, bo ja nigdy czegoś takiego nie miałam...a tu nagle taka ulewa:zawstydzona/y: więc może zastanówcie się, bo to nie jest zwykły, zachęcający śluzik:-p tylko jakiś kurcze potop!!!!:szok::-p

I dzisiaj jest mój 12dc, więc chyba już od jutra przestaje go brać, zawszę po śluzie obserwowałam swoje dni płodne, bo mierzenie temp mi jakoś nie wychodzi, ale teraz z tego śluzu też chyba nic nie wyczytam :-D

Ostatnia edycja:
Propos śluzu, czasem wiem co to znaczy nadmiar a nic nie stosuje. Nigdy z tym nie miałam problemów, chociaż zauważyłam że teraz przed @ jakoś tak dziwnie "leje" się ze mnie ten śluz. Przezroczysty raczej wodnisty. Przed poprzednimi @ miałam także takie sytuacje, ale nie aż tak dużo tego śluzu było i nie aż tyle dni to trwało. Czekam jakoś tak z niecierpliwością na @, wciąż mam odczucia przez ten śluz, że już mi się zaczęło i lecę do toalety... Chociaż postęp od wczorajszego popołudnia nie czułam bólu brzucha :D

jesli @ nie przyjdzie to dopierow srode testuje wczesniej nie ma sensu mysle ze 2 ostatecznie powinna przyjsc w wtorek ,sluzu jakby mniej byłoale jajnikczuje lewy .Nie pamietam ale wydaje mi sie ze kiedys juz tez tak mialam i pewnie z fasoli nici

reklama
Do góry