reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

;) Teraz to sie rozochociłam, zobaczymy jaka bedzie reakcja mojej drugiej połówki..Tak, czy inaczej do ginekologa trzeba sie wybrac, badan dawno nie robiłam, a cykle to u mnie rózne. Niestety tabsy zrobiły swoje chociaz to juz prawie pół roku jak ich nie biore.
Prace na dzis moge uznac za zakończona chociaz ledwo rozpoczetą:), bo i tak do 16 to sie na niczym innym skupic nie bede mogła:/

reklama
No bo teraz to juz tylko mysle o tym jak zareaguje moj maz, czy bedzie równie chetny jak ja, jemu sie troche wydaje ze to raz dwa i jest dziecko:) no i zastanawiam sie na jakie badania powinnam pojsc, czy na pewno wszystko u mnie jest ok itp itp:)

No własnie tak kombinuje:) dam znac jak mi poszło:) Na szczescie to typowy facet wiec jak go umiejetnie podejde to nawet nie zauważy kiedy bedziemy juz w trakcie staran:):)
65vqdcimskb2npuk.png

Witam dziewczyny. Czytając Wasze wypowiedzi stwierdziłam, że napisze...
Od 9 miesięcy z narzeczonym staramy sie o dzidzie ale bezskutecznie:( ostatni okres mialam20.12.10 ale zaznacze, ze okres czasem mam co 30 dni a czasem spoznia sie dosyć długo wiec cieżko wyznaczyć dni płodne... Od pewnego czasu (od jakis 2 tyg, moze nawet nie całych) mam dziwne dolegliwości, mianowicie:
-kreci mi sie w glowie,
-czasem z oczami mi sie dziwne rzeczy dzieja, rozmazują sie literki itd
-temp, ciala 37-37,2 stopnie
-zauwazyłam, że apetyp mi sie powiekrzył
-żyły na piersiach zrobiły mi się znacznie widoczniejsze(ale mnie nie bolą)
na test wydaje mi się, że jest jeszcze za wczesie....
Już mie męczy to czekanie :(

To ile dni do mieisiaczki? Jakies 2? Czy juz po terminie jestes? Rob test, objawy ciazowe jak najbardziej, tzn dla mnie ta temperatura jest obiecujaca!

o właśnie okres powinnam dostać za jakieś 3 dni, o ile mu sie zachce przyść (bo jak mówiłam różnie to bywa z nim:)). Nie chce też sie za bardzo nakrecać bo później ogromne rozczarowanie i moje i partnera:(. Test zrobie za kilka dni i mam nadzieje, ze będą dwie kreseczki :))

reklama
Do miesiaczki jakies 3 dni o ile mu sie zachce w normalnym trybie pracowac (bo jak mówiłąm u mnie to różnie bywa:) ). Test zrobie za kilka dni i mam nadzieje, ze beda dwie kreseczni a teraz nie chce sie nakrecac bo pozniej jest duze rozczarowanie z mojej i z partnera strony :(

Do góry